Παρασκευή, Μαρτίου 28, 2008

SOK! ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚAΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ TORRENTS!!!!!

SOK! Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!!!
ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ TORRENTS!!!! ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ TORRENT TRACKER~~~!!!!


Για μια ακόμη φορά οι ενωμένες εταιρείες της άκρατης οικονομικής εκμετάλλευσης του θεάματος και της μουσικής κατάφεραν να κατευθύνουν τις δικαστικές αρχές εξαντλώντας οικονομικά και ηθικά ένα παλαιό και μεγάλο τόρρεντ-τράκερ.Στο δίλημμα εάν έπρεπε να "δώσουν" τους χρήστες τους η να κλείσουν προτίμησαν το κλείσιμο απο την προδοσία...Η ανακοίνωση της σελίδας τους:


"Φίλοι του TorrentSpy, Αποφασίσαμε από μόνοι μας, και όχι σε οποιαδήποτε δικαστική απόφαση ή συμφωνία, να θέσουμε τέλος στη μηχανή αναζήτησης Torrentspy.com και έτσι κλείσαμε μόνιμα παγκοσμίως στις 24 Μαρτίου, το 2008. Το νομικό κλίμα στις ΗΠΑ για τα πνευματικά δικαιώματα, μυστικότητα των αιτημάτων αναζήτησης, και λινκς με τα αρχεία τορρεντ στα αποτελέσματα αναζήτησης είναι απλά πάρα πολύ εχθρικό. Περάσαμε τα τελευταία δύο χρονια, ξοδεύοντας εκατοντάδες χιλιάδες δολαρίων, υπερασπίζοντας τα δικαιώματα των χρηστών μας και τα δικά μας. Τελικά το δικαστήριο απαίτησε ενέργειες που κατά την άποψή μας ήταν ασυμβίβαστες με την πολιτική μυστικότητας, τους παραδοσιακούς κανόνες δικαστηρίων, και το διεθνές δίκαιό. Επομένως, επειδή αισθανόμαστε ότι δεν μπορούμε να παρέχουμε την αναγκαία προστασία μυστικότητας για τους χρήστες μας - προχωράμε σε μόνιμο κλείσιμο. Ήταν μια όμορφη εμπειρία, Η ομάδα TorrentSpy Ο "μεγάλος αδελφός υπό μορφή όλο και περισσότερο ισχυρής κυβέρνησης και σε έναν όλο και περισσότερο ισχυρό ιδιωτικό τομέα θα μαζέψει ολα τα αρχεία ισχυριζόμενη ό,τι η μυστικότητα πρέπει να δώσει τόπο στην εθνική ασφάλεια, στο νόμο και την τάξη [... ] και τους ομοίους." - Justice William O. Douglas "

2 σχόλια:

Λου είπε...

Καλησπερα Παλαλε...προβλεπω τσουναμι....ηδη στο thegreekzlive απο οπου εχω κατεβασει μουσικα μαργαριταρια που καποια δεν πιστευα οτι θα τα εβρισκα ποτε....δεν μπορεις πλεον εδω και λιγες μερες να κατεβαζεις mp3.
Κατι καινουργιο ομως θα γεννηθει...στην τρομοκρατια τους θα ειμαστε παντα ενα βημα μπροστα.
Τους αγωνιστικους χαιρετισμους μου......

_ST_ είπε...

κατι τέτοια διαβάζω και λέω ευτυχώς που μένω στην ελλάδα