Την Ποντιακή Κουζίνα και τα παραδοσιακά προϊόντα της εταιρείας "Βερμίου Γης" θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν όσοι επισκεφθούν την πολυέκθεση "Γεύσεις και Ζωή" που θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 11 Απριλίου 2010 στο Ζάππειο Μέγαρο (ώρες λειτουργίας 11:00 - 20:00).
Δες εδω: http://www.feelcook.com/syntages/cooking/hot-appetizers/611-Σαρμάδες-ποντιακοί-με-μαύρο-λάχανο.html
ΑπάντησηΔιαγραφήΆψογος!!!Πολύ όμορφη συνταγή!!
ΑπάντησηΔιαγραφή