Ποντιακές Συνταγές
Ονομασία : Κιντέας
Συστατικά : 1 κιλό τσουκνίδες χόρτα, δυόσμο ή σκόρδο (προαιρετικά).
Εκτέλεση : Πλένουμε τις τσουκνίδες, τις βράζουμε και τις στραγγίζουμε. Τις ρίχνουμε σε μία κατσαρόλα, προσθέτουμε αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν οι τσουκνίδες και να πάρουν μορφή κρέμας. Έπειτα τα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά με λίγο λάδι για 5 λεπτά και ανακατεύουμε συνεχώς.
Τρίτη, Ιουνίου 19, 2007
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου