Δευτέρα, Ιουλίου 16, 2007

Ήρθε η ώρα των Παοκτσήδων;




Ήρθε η ώρα των Παοκτσήδων;
Όχι η ώρα των Παοκτσήδων είναι μάλλον κάθε στιγμή,
αφού παρά την μη ικανοποιητική συγκομιδή τίτλων,
παρά το γεγονός ότι η ομάδα τους ταλαιπωρείται χρόνια τώρα από μεγάλα διοικητικά προβλήματα
με αποτέλεσμα να πέφτει όλο και πιο χαμηλά αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά,
αυτοί είναι πάντα εκεί: στο καθήκον τους για τον ΠΑΟΚ.


Η Πολιτεία δεν πρέπει να εμπλέκεται στο ποδόσφαιρο και να σώζει τις υπερχρεωμένες ΠΑΕ. Αυτό ίσως και να είναι η αιτία που το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται χρόνια πίσω.

Ωστόσο εφόσον μπήκε στον... χορό, με την ΑΕΚ του άρθρου 44, τον Ολυμπιακό του Κοσκωτά, τον Νέο Πανιώνιο, του Άρη του άρθρου 44, το γήπεδο του Παναθηναϊκού, αλλά και τις οικονομικές ενέσεις και το «κάνω τα στραβά μάτια» στις παλαιότερες διοικήσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με προέδρους... αγνώστου ταυτότητας, τότε δεν μπορεί να σφυρίζει αδιάφορα τώρα.

Τώρα που ο δικέφαλος φαίνεται να λειτουργεί πιο σωστά από ποτέ, τώρα που η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει πρόεδρο τον αρχηγό της μεγαλύτερης ελληνικής επιτυχίας στα χρονικά, τον αρχηγό της Εθνικής του EURO 2004, Θοδωρή Ζαγοράκη.

Έτσι λοιπόν μετά το πρώτο αυθόρμητο συλλαλητήριο πριν μερικές εβδομάδες, ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα βγει ξανά στους δρόμους και δίνει ραντεβού για συγκέντρωση έξω από την Τούμπα την Δευτέρα 16 Ιουλίου στις 21:00μμ, για να ζητήσει από την κυβέρνηση την ρύθμιση των χρεών, μία ρύθμιση που θα δώσει ανάσες στον σύλλογο και θα του δώσει ξανά το χαμένο μέλλον του.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Θόδωρος Ζαγοράκης, όταν ανέλαβε είχε δώσει τελεσίγραφο στην κυβέρνηση ως τις 18 Ιουλίου. Αν δεν γινόταν ως τότε η ρύθμιση θα παραιτούνταν από πρόεδρος.

Τα κυβερνητικά στελέχη υπόσχονται εδώ και καιρό με δηλώσεις τους ότι η ρύθμιση θα γίνει και κάθε εβδομάδα δίνουν και άλλη ημερομηνία. Το τι μέλλει γενέσθαι το ξέρουν μόνο αυτοί που έχουν την δύναμη της υπογραφής. Προς το παρόν και ενώ το πρωτάθλημα αρχίζει σε περίπου ένα μήνα, εξέλιξη δεν έχει υπάρξει.

Και αν ο δικέφαλος του Βορρά δεν καταφέρει τελικά να... σταθεί στα πόδια του μόνο τους Παοκτσήδες θα
πειράξει, αλλά το να χάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο την ευκαιρία να απασχοληθεί με αυτό, άλλος ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου, άφθαρτος, με γνώσεις και κόσμο από πίσω του που τον πιστεύει, είναι κρίμα για ολόκληρο τον αθλητισμό της χώρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: