Δευτέρα, Δεκεμβρίου 17, 2007

ΚΑΤΗΦΟΡΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....




ΚΑΙ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ,
ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ....


"Η αναλγησία του κράτους διαπιστώνεται για άλλη μια φορά, και με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, μετά την αποκάλυψη της φρικτής ιστορίας σεξουαλικής κακοποίησης τους των παιδιών στο Ίλιον από την ίδια τους την μάνα.

Φίλοι και συγγενείς της οικογένειας καταγγέλλουν ότι είχαν ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές για την κακοποίηση των παιδιών, αλλά κανείς δεν είχε λάβει μέτρα. Αντίθετα, δεν είχε γίνει κανένας έλεγχος και έτσι τα παιδιά είχαν αφεθεί στην τύχη τους.

Ενδεικτικό άλλωστε της ανεπάρκειας των κοινωνικών υπηρεσιών και του παραλογισμού της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι, ενώ είχε γίνει δικαστήριο με το οποίο απομάκρυναν από τη μάνα τα τρία παιδιά που είχε από τον πρώτο της άντρα – αφού κρίθηκε ως ακατάλληλη – της άφησαν το τέταρτο που σήμερα είναι εφτά μηνών.

Μέρα με τη μέρα οι αποκαλύψεις της αποτρόπαιας αυτής υπόθεσης που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σοκάρουν. Βιασμοί, εκπόρνευση, βασανιστήρια, κακοποίηση, συνθέτουν το παζλ. Και η μάνα, η πρωταγωνίστρια.

Εν τω μεταξύ, ενώπιον του ανακριτή οδηγούνται την Τρίτη οι κατηγορούμενοι για τη σεξουαλική και τη σωματική κακοποίηση των τριών παιδιών. Πρόκειται για την 33χρονη μητέρα, τον 42χρονο φίλο της, έναν 83χρονο και έναν 60χρονο ιερέα.

Η μητέρα και ο φίλος της κατηγορούνται ότι εξέδιδαν και κακοποιούσαν την κόρη της και δύο ακόμη παιδιά, ενώ οι άλλοι δύο κατά τη δικογραφία βίαζαν τα παιδιά πληρώνοντας τη μητέρα και τον φίλο της. "

πηγή e-liberta.gr

καληνύχτα μας....

3 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Δυστυχως τετοιες υποθεσεις πλεον δεν βλεπουμε μονο στις ταινιες....

yiota είπε...

distixws xeroume polla.. alla oloi kleinoume ta matia se polles periptwseis...mexri na xtipisei ti diki mas porta kai na to skeftoume alliwtika.. Krima!!!

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Όταν συμβαίνουn τέτοια πράγματα στην κοινωνία, σtο διπλανό σπίτi, στον γείτονα, στην οικογένεια μας, δεν πρέπει να σιωπούμε.Αλλιώς γινόμαστε συνένοχοι...
Ελπίζω όλοι οι εμπλεκόμενοι δράστες της ιστορίας να τιμωρηθούν παραδειγματικά.