Τρίτη, Δεκεμβρίου 18, 2007

-Τι γίνεται στον Πόντο ΣΗΜΕΡΑ;;;;

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ (...) ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ :...




Ένα περίεργο κείμενο δημοσιεύτηκε στο Ιndymedia με τίτλο: “Λευτεριά στον Πόντο” για την Ayfer Celep , μέλος της ακροαριστερής ένοπλης οργάνωσης Tikko, που δολοφονήθηκε….. Μας προβλημάτισε πολύ το κείμενο και το παραθέτουμε άνευ σχολιασμού. Γνωρίζαμε ότι από παλιά το αριστερό κίνημα στην περιοχή συγκρούονταν με τους Τούρκους (ή εκτουρκισμένους) φασίστες ΚΑΙ στη βάση της εθνοτικής διαφοροποίησης.

Αλλά μέχρι του σημείου να υπάρχουν συγκρούσεις, δολοφονίες, αντίσταση ένοπλη…. η απόσταση ήταν πολύ μεγάλη. Δείτε το κείμενο με πολύ ΠΡΟΣΟΧΗ….


Στα 27 χρονια σου εγινες θρυλος για την περιοχη του Ποντου , αφου χτυπησες αλυπητα το τουρκικο κατεστημενο, αυτο το τοσο διεφθαρμένο και δολοφονικο κατακευασμα που εξακολουθει και

κατατρεχει μεσα απο βασανιστηρια-σφαγες και λεηλασιες ολους του λαους του Ποντου.

Αρμενιους-Γεωργιανους-Ελληνες……

Η εκτελεση του Μουχταρη της ΤΑΣΟΒΑΣ,Τζαφερ Αβτζι ηταν η πραξη που σε ανεδειξε στον Ποντο και σε εκανε υπαριθμον ενα εχθρο του τουρκοκεμαλικου κατεστημενου.

ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΡΑΣΗ.

Ενα κατεστημενο που ουδεποτε λογοδοτησε για την μεγαλη σφαγη των ΑΛΕΒΙΤΩΝ πριν μερικα χρονια, ενα ολοκληρο

χωριο ξεκληρισθηκε απο τους φονιαδες του τουρκικου κρατους, αυτο που κοπτεται

για ανθρωπινα δικαιωματα στην Θρακη και την υπολοιπη Βαλκανικη,

αλλα ουτε και κανεις ποτε το ενοχλησε

για τις απειλες που οδηγησαν ενα ολοκληρο κεφαλοχωρι 2.000 κατοικων να απαρνηθει και να στερηθει την μονη γλωσσα που γνωριζε.

Τα Ποντιακα!

Ασφαλως και μιλαμε για το χωριο ΤΣΑΜΠΑΖ.

Το τουρκικο κατεστημενο βρισκεται στο τελος του, και η δυτικοστροφη εικονα του δεν ειναι τιποτα αλλο απο την μεσω οικονομικων διαυλων προσπαθεια εισοδου του Τουρκικου φασισμου στην Ευρωπη.

Η Ευρωπη σε καμμια περιπτωση δεν πρεπει να δεχθει την Τουρκια αφου η εισοδος αυτη ουσιαστικα ανατρεπει το…

αποτελεσμα την ναυμαχιας της ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, μια ναυμαχια που στερησε απο την τοτε Οθωμανικη αυτοκρατορια, το οραμα του πειρατη Πιρι Ρεις, αφου η πειρατεια για τους Οθωμανους δεν ηταν κατι παραπανω απο ενα τμημα του ευθυγραμμου νομαδικου επεκτατισμου τους.



ΜΙΝΕ ,

θα σε θυμομαστε για παντα και καιρος ειναι πλεον να σε τιμουμε και …..φανερα!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ στον ΠΟΝΤΟ!


Δεν υπάρχουν σχόλια: