Δευτέρα, Ιανουαρίου 07, 2008

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ...ΛΙΓΑ....


ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΗΣ "ΑΝΑΡΧΙΑΣ" ΤΩΝ 300
ΚΑΙ ΤΩΝ "ΔΙΚΩΝ" ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΤΑ...

Θάνατος 14χρονης από ναρκωτικά



Μία 14χρονη μαθήτρια άφησε την τελευταία της πνοή στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο της Πτολεμαίδας και σύμφωνα με την αστυνομία είχε κάνει χρήση ναρκωτικής ουσίας.

Τη νεαρή κοπέλα βρήκε χθες το απόγευμα σε κωματώδη κατάσταση στο δωμάτιο της, η μητέρα της και τη μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο. Ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η 14χρονη κατέληξε και από τα πρώτα στοιχεία της προανάκρισης αποκλείσθηκε η εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση Κοζάνης, από τις έρευνες προέκυψε πως τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας ένας 32χρονος προμήθευσε την μαθήτρια με την ναρκωτική ουσία και συγκεκριμένα κοκαΐνη. Ο 32χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.


(Πηγή: ΑΠΕ)

2 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

ΕΛΕΟΣ.Αυτο εχω να πω μονο.ΕΛΕΟΣ και ντροπη στους γονεις της....

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Δυστυχώς, αυτό το τραγικό συμβάν έγινε στην πόλη μου μια μέρα πριν φύγω.Αρχικά, μίλησαν για αυτοκτονία θέλοντας να συγκαλύψουν τον 32χρονο ο οποίος είναι γνωστός έμπορας και έχει πάρει πολύ κόσμο στο κεφάλι του. Αν ψάχτείτε λίγο θα δείτε πως η πτολεμαϊδα συγκαταλέγεται μεταξύ των πρώτων πόλεων στην χρήση ναρκωτικών(αναλογικά με τον πληθυσμό). Και η πολιτεία δεν κάνει τίποτα για να προστατέψει τα παιδιά της. Να φανταστείτε δεν υπάρχει ούτε ένα κέντρο βοήθειας και αποκατάστασης τοξικομανών!!!