Τρίτη, Φεβρουαρίου 26, 2008

Oι Ταλιμπάν δείχνουν τον δρόμο...ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΤΗΣ VODAFONE?????????????????


Την κινητή τηλεφωνία έβαλαν στο στόχαστρο οι Ταλιμπάν στα βουνά του Αφγανιστάν, απειλώντας με επίθεση εναντίον των κεραιών και όχι μόνο.

Οι Ταλιμπάν παρά το πρωτόγονο της εμφάνισης και των πρακτικών τους αντελήφθησαν τις μεθόδους του αμερικανικού στρατού που τους εντοπίζει τη νύχτα με βάση το σήμα των κινητών τους τηλεφώνων και έστειλαν το δικό τους τελεσίγραφο στις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας του Αφγανιστάν.

Όπως έγινε γνωστό οι εταιρείες έλαβαν σαφή προειδοποίηση ότι αν δεν σταματήσουν τη λειτουργία τους, μετά το ηλιοβασίλεμα, στις περιοχές που ελέγχονται από τους Ταλιμπάν, θα καταστραφούν οι κεραίες τους.

Εκπρόσωπος των Ταλιμπάν σημείωσε ότι «οι αμερικανικές και νατοϊκές στρατιωτικές δυνάμεις μας εντοπίζουν μέσω των σημάτων που εκπέμπονται από τα κινητά τηλέφωνά μας και κατόπιν εξαπολύουν επιθέσεις στα καταφύγιά».

Πρόσθεσε: «Δώσαμε στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας διορία τριών ημερών για να υπακούσουν στην εντολή. Εάν δεν συμμορφωθούν οι Ταλιμπάν θα επιτεθούν στα γραφεία, στους υπαλλήλους και τις κεραίες».

Σημειώνεται ότι στο Αφγανιστάν λειτουργούν τέσσερις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας παρέχουν κάλυψη σε όλη σχεδόν τη χώρα.


πηγή : cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: