Δευτέρα, Μαρτίου 31, 2008

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΣΩΚΡΑΤΗ, ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ.....

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ (ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΔΗΛΑΔΗ), ΕΧΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΗ, ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ, ΠΕΝΤΕ ΠΑΝΩ , ΠΕΝΤΕ ΚΑΤΩ, ΧΙΛΙΑ ΠΕΝΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ....ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ....




"Χρηματική εγγύηση 100.000 ευρώ θα πρέπει να καταβάλει ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και ιδιοκτήτης του ΑΝΤ1, Μ. Κυριακού, με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ναυπλίου, μετά την καταδίκη του, πρωτοδίκως, σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης για παράνομη προβλήτα και άλλες αυθαίρετες κατασκευές στην εξοχική κατοικία του, στο Πόρτο Χέλι.

Το δικαστικό συμβούλιο επέβαλε τον παραπάνω περιοριστικό όρο μετά τη διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα για το αν έπρεπε ο κ. Κυριακού να κριθεί προφυλακιστέος. Η κατηγορία που βαρύνει τον πρόεδρο της Ε.Ο.Ε. είναι «ηθική αυτουργία σε έκδοση ψευδούς βεβαίωσης». Σε πρώτο βαθμό είχε καταδικαστεί ερήμην για «παραβάσεις της πολεοδομικής νομοθεσίας» και «παράβαση του νόμου περί προστασίας του αιγιαλού» και το δικαστήριο είχε αποφανθεί ότι η ποινή ήταν μη μετατρέψιμη και η έφεση χωρίς ανασταλτικό αποτέλεσμα.

Οι παρανομίες αφορούν σε αυθαίρετη κατασκευή μεγάλης προβλήτας στην εξοχική κατοικία στον Άγιο Αιμιλιανό της Ερμιόνης, καθώς και για το μπάζωμα της ακτής με τσιμέντο μέσα στην θάλασσα.

Το όλο θέμα έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις και εντός της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, με πολλά στελέχη της να επισημαίνουν πως η εξέλιξη αυτή εγείρει μείζον ηθικό ζήτημα και αμαυρώνει τον θεσμό του προέδρου της Ε.Ο.Ε."


πηγή : cosmo.gr


ΑΝΤ 1 : ΚΛΕΒΕΙΣ ΚΑΛΑ...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mάθε να γράφεις σωστά ελληνικά (εντάξη) και μετά μίλα για το Σωκράτη......

palalos είπε...

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX Ο/Η Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Καποιους ανθρωπους δυστυχως...δεν μπορει να τους ακουμπησει τιποτε και κανενας....

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Στην σύγχρονη Ελλάδα της μίζας, της διαφθοράς και των μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων, τέτοιοι άνθρωποι όπως αυτοί που ανέφερες στο post σου έχουν πλήρη δικαστική ασυλία.

orgismenos katanalotis - Οργισμένος Καταναλωτής είπε...

Θα συμφωνήσω μαζί σου. Έχω και εγώ την εντύπωση ότι ούτε τα χρήματα θα πληρώσει, ούτε τέσσερα χρονάκια θα περάσει στη φυλακή. Και αυτό όπως και τόσα άλλα θα ξεχαστεί σύντομα. Άλλωστε όλοι μας ξέρουμε πως τα μικρά παραπτώματα «πληρώνεις» ακριβά σ’ αυτή τη χώρα!
Αυτά που με τρομάζουν περισσότερο είναι αυτά που δεν μαθαίνουμε ποτέ!