Πέμπτη, Απριλίου 03, 2008

«τρύπα» των 22 εκατ. ευρώ στον δήμο Θεσσαλονίκης!!!!!!!!!

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ....



Έντονη αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει στο Δήμο Θεσσαλονίκης με αφορμή την «τρύπα» των 22 εκατ. ευρώ στην ταμειακή υπηρεσία. Οι Γ.Μπουτάρης και Χρ.Αράπογλου κατήγγειλαν τον δήμαρχο Β.Παπαγεωργόπουλο, ο οποίος απάντησε με αγωγή εις βάρος τους για ηθική βλάβη.
Όπως αναφέρεται στο Βήμα της Πέμπτης, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης μελετά τον φάκελο της υπεξαίρεσης και σύντομα αναμένεται να ασκήσει διώξεις, ενώ ο οικονομικός έλεγχος στα ταμεία του δήμου συνεχίζεται.
Ο επικεφαλής της Πρωτοβουλίας για τη Θεσσαλονίκη Γιάννης Μπουτάρης άσκησε έντονη κριτική στον δήμαρχο Βασίλη Παπαγεωργόπουλο για αδιαφορία στη διαχείριση των οικονομικών του δήμου, ενώ σχολιάζοντας την προσφυγή στη Δικαιοσύνη δήλωσε ότι «αυτή η τακτική είναι αποτέλεσμα πλήρους πανικού».
Ο δήμαρχος ανακοίνωσε ότι έχει καταθέσει αγωγή για «ηθική βλάβη» τόσο κατά του κ. Μπουτάρη όσο και κατά της κυρίας Αράπογλου για όσα «συκοφαντικά» είπαν εις βάρος του τις τελευταίες ημέρες ζητώντας 1 εκατ. ευρώ από τον καθένα.
Σε ανακοίνωσή της η Χρύσα κυρία Αράπογλου δήλωσε: «Ας μην ξεχνάει ο κ.Παπαγεωργόπουλος ότι από τον περασμένο Αύγουστο η Δικαιοσύνη ασχολείται με τη διερεύνηση των σκανδάλωντα οποία ξεφυτρώνουν το ένα μετά το άλλο στον Δήμο Θεσσαλονίκης».


πηγή : in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: