Τρίτη, Ιουνίου 24, 2008

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ...ΟΜΩΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ....ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ....


ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 1900 ΕΙΔΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ....ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε. (ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ) ΖΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ...

ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΥΠΕΞ: ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ!!!!
Άρθρο του Λουκά Βελιδάκη


"Δήθεν Γενοκτονία των Ποντίων"; λέει το τουρκικό ΥΠΕΞ


«Οι εορτασμοί για την "Ημέρα της δήθεν Γενοκτονίας των Ποντίων" δεν συνάδουν με το πνεύμα του διαλόγου και συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών» τονίζει σε ανακοίνωση του το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, αναφερόμενο σε εκδηλώσεις μνήμης που έγιναν στην Ελλάδα.


«Καταδικάζουμε τις εν λόγω δραστηριότητες, που έχουν στόχο τη χώρα μας και τον ιδρυτή της Δημοκρατίας μας, Ατατούρκ» προστίθεται στην η ανακοίνωση, η οποία καλεί «όσους προβάλλουν τους ισχυρισμούς αυτούς, να αντιμετωπίσουν τις ιστορικές αλήθειες».


Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στο γεγονός ότι στους εορτασμούς συμμετείχαν «μέλη του Κοινοβουλίου, αρμόδιοι των πολιτικών κομμάτων, τοπικοί διοικητικοί παράγοντες, αλλά και εκπρόσωποι της ελληνικής κυβέρνησης».


«Για μια ακόμη φορά, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ανησυχία μας, για τις συμπεριφορές αυτές που τραυματίζουν τη φιλία και την αμοιβαία εμπιστοσύνη που τείνει να δημιουργηθεί μεταξύ του τουρκικού και του ελληνικού λαού και διαβρώνουν τη διμερή συνεργασία» καταλήγει το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.


Σημειώνεται ότι η κίνηση του τουρκικού υπουργείο Εξωτερικών γίνεται την ώρα που στην Άγκυρα βρίσκεται για επίσημη επίσκεψη ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ, Δημήτρης Γράψας, ο οποίος συναντήθηκε με τον τούρκο ομόλογο του, Γιασάρ Μπουγιούκανιτ.



ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΡΕ




1 σχόλιο:

Theogr ο κηπουρός είπε...

Τεμέτερον μαζί σου. Η Ρωμανία και αν απόθανε ανθεί και φέρει κι άλλο.