Πέμπτη, Ιουλίου 03, 2008

Ψηφιακά NΑΡΚΩΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τον ίδιο εθισμό, που προκαλεί στον χρήστη η κοκαΐνη, η ηρωίνη και άλλες ναρκωτικές ουσίες προκαλούν και ψηφιακά αρχεία, που «κατεβαίνουν» εύκολα από το Διαδίκτυο.

Το iDoser, όπως και ονομάζεται το νέο ναρκωτικό του 21ου αιώνα, δεν είναι τίποτε άλλο από ηχητικά κύματα, τα οποία έχουν ενσωματωθεί με ειδική επεξεργασία σε κοινά μουσικά αρχεία .mp3 και πωλούνται ως αρχεία .drg.

Οι χρήστες δεν έχουν παρά να τα αναζητήσουν στις εκατοντάδες ιστοσελίδες – «βαποράκια», να τα «κατεβάσουν» στον υπολογιστή τους και με ένα ειδικό πρόγραμμα, που διατίθεται δωρεάν στο Ίντερνετ, να τα αποσυμπιέσουν, να τα ακούσουν και να «φτιαχτούν», αφού τα ηχητικά αυτά ναρκωτικά δρουν κατευθείαν στον εγκέφαλο. Για παράδειγμα, τα κύματα από 7 έως 13 Hertz έχουν χαλαρωτική δράση, ενώ κάποια άλλα προκαλούν υπερδιέγερση και ευφορία.

Οι έμποροι των ηχητικών ναρκωτικών, μάλιστα, παρέχουν και οδηγίες χρήσης προς τους αρχάριους «πελάτες», δελεάζοντάς τους με δωρεάν CDs με τραγούδια - «δόσεις». Οι τιμές των ισχυρών «δόσεων» είναι περίπου 5 ευρώ το τραγούδι, παρά το γεγονός ότι τα συγκεκριμένα μουσικά κομμάτια μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν αμέτρητες φορές.


πηγή : e-liberta.gr

2 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Μπορει να μου στειλει καποιος ενα τετοιο αρχειο????

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Ε μετά τα ενέσιμα,τα εισπνεόμενα και τα χαπάκια καιρός ήταν να περάσουμε και στα ηχητικά! Πραγματικά θα ήταν ενδιαφέρον να δοκιμάζαμε ένα ηχητικό ναρκωτικό! Αλλά όσοι έχουμε λιώσει τους δίσκους των Iron Maiden, δεν νομίζω να μας πιάσει χεχε,
την καλησπέρα μου!