Παρασκευή, Αυγούστου 29, 2008

ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ Η ΡΕΜΟΥΛΑ......


Την διαχείριση του τουρκικού αθλητικού στοιχήματος Iddaa, κατάφερε να κερδίσει η θυγατρική της Intralot, Inteltek, η οποία ανήκει στον Σωκράτη Κόκκαλη, καθώς κατέθεσε την χαμηλότερη προσφορά, ζητώντας να λαμβάνει το 1,4% των εσόδων του παιχνιδιού.

Στον διαγωνισμό που διεξήχθη πήραν μέρος και η κοινοπραξία του τουρκικού ομίλου Dogan Yayin Holding με τις ιταλικές Lottomatica και Snai, ζήτησε όμως το 6,1% των εσόδων. Εκτός διαγωνισμού έμεινε και η βρετανική Ladbrokes σε κοινοπραξία με την τουρκική Lotos.

«Μετά από ένα διάστημα τριών το πολύ ημερών για την έγκριση, η αρχή θα αποφασίσει και θα ενημερώσει τα μέρη για το αποτέλεσμα εγγράφως» εξήγησε ο υπεύθυνος της Iddaa.

πηγή : e-liberta.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μια άποψη για το θέμα που δεν είναι τόσο από όσο φαίντεται..
---------

Οι κεμαλικοί, οι ερντογανικοί και οι Ελληνες

Του Δημήτρη Κοντογιάννη

Ποιος είπε ότι οι Τούρκοι δεν πρωτοπορούν; Ζωντανά, μέσω των τηλεοπτικών σταθμών, παρακολούθησαν οι Τούρκοι πολίτες τη διαδικασία της τελικής φάσης του διαγωνισμού για το τουρκικό Στοίχημα. Νικητής του διαγωνισμού αναδείχθηκε η Inteltek, στην οποία η Ιντραλότ συμμετέχει με ποσοστό 45%. Το υπόλοιπο ποσοστό ανήκει στην τουρκική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Turkcell, η οποία με τη σειρά της συνδέεται μετοχικά με ένα από τα μεγαλύτερα γκρουπ των μίντια στην Τουρκία. Από πολιτικής πλευράς, το γκρουπ της Turkcell ανήκει στο κεμαλικό κατεστημένο της γείτονος. Δεύτερος μειοδότης αναδείχθηκε η ιταλική Lottomatica, που συνεργαζόταν με ένα άλλο μεγάλο δημοσιογραφικό συγκρότημα της Τουρκίας (Dolgan). Στο τελευταίο ανήκει η «Χουριέτ» και πρόσκειται πολιτικά στο κυβερνών κόμμα του κ. Ερντογάν. Οπως είναι προφανές, οι μεν κεμαλικοί έτριβαν τα χέρια τους, οι δε ερντογανικοί τα είχαν βάψει μαύρα. Αν όμως νομίζετε ότι η κόντρα κεμαλικών-ερντογανικών στον τουρκικό τζόγο τελείωσε, μάλλον κάνετε λάθος. Βλέπετε, ακολουθεί η ιδιωτικοποίηση του τουρκικού ΟΠΑΠ, της Μίλι Πιγιάνκο. Ο original ελληνικός ΟΠΑΠ έχει εκφράσει δημοσίως ενδιαφέρον και φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον τουρκικό Ομιλο Κοτς για να κατεβούν μαζί. Ομως, δεν αποκλείεται να μην είναι ο μόνος που θα συμμετάσχει από ελληνικής πλευράς στον διαγωνισμό. Αν τα τεύχη δημοπράτησης ευνοούν την παρουσία τεχνολογικής εταιρείας στα κοινοπρακτικά σχήματα, δεν αποκλείεται να συμμετάσχει η Ιντραλότ. Σ' αυτήν την περίπτωση, το ερώτημα είναι: με τον ΟΠΑΠ ή χωρίς τον ΟΠΑΠ; Κι έπεται το ελληνικό τζέρτζελο.

http://www.enet.gr/online/online_text/c=114,id=12748568