Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 08, 2008

ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙ

Με γραπτή του δήλωση ο Άγγελος Αναστασιάδης ζητάει συγγνώμη από τους ποδοσφαιριστές του και τον κόσμο της Κύπρου, γιατί στέρησε -όπως υποστηρίζει ο ίδιος- τη χαρά μίας μεγάλης νίκης στο σαββατιάτικο παιχνίδι με την Ιταλία. Ένα παιχνίδι που έληξε με νίκη των Ιταλών με σκορ 2-1, στις καθυστερήσεις του αγώνα, ενώ οι Κύπριοι έχασαν απίστευτες ευκαιρίες στο 1-1, αλλά και νωρίτερα, για να κατατροπώσουν τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές. Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Άγγελου Αναστασιάδη: “Αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη πρώτα από τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας και μετά από όλο τον κόσμο της Κύπρου που τους στέρησα τη χαρά μιας μεγάλης νίκης”.

ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ.....

4 σχόλια:

NOVITO είπε...

αυτός είναι ο Άγγελος που ξέρουμε..
όσα μειονεκτήματα κι αν του προσάπτουν κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει τη ντομπροσύνη του...

palalos είπε...

συμφωνώ και επαυξάνω!

ΠΛΑΝΗΤΑΣ είπε...

Έχασε απίστευτες ευκαιρίες η Κύπρος στο 1-1. Και δείχνει πολύ μεγάλη παλληκαριά το να δεχτείς τις ευθύνες που σου αναλογούν ως προπονητή ενώ θα μπορούσες να τα ρίξεις σε χίλιους δυο αστάθμητους παράγοντες. Τα κολλήματά του και προπονητικά και προσωπικά τα γνωρίζουμε αλλά δεν παύουμε να τον εκτιμούμε για αυτό που είναι.

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

..ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΚΑΝΕΝΑΣ!
Περίεργο μου φάνηκε που στην δήλωση ο Αγγελος ονοματίζει τους παίκτες της Κύπρου ως ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας και όχι ως.."παληκάρια","αυτά τα παιδιά"κλπ αναστασιαιδικα!
Ούστ ρε Αγγελόσκυλα!
THN KYΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ!!!