Τρίτη, Σεπτεμβρίου 16, 2008

Η ΧΡΗΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κύριε Παπανδρέου....

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ
(Με αφορμή τις νέες χορευτικές ποντιακές αυτή την φορά επιδόσεις του
Γ.Α. Παπανδρέου στην Πολίχνη Θεσ/νικης)


Η ΧΡΗΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ


15 Σεπτεμβρίου 2008

Η χρήση μικρών παιδιών, νεολαίων χορευτών για την νομιμοποίηση ενός ενόχου όσον αφορά την μνήμη και την αξιοπρέπεια των Ποντίων πολιτικού προσώπου του Γ.Α. Παπανδρέου δεν έχει σχέση με την Δημοκρατία και την ανθρώπινη κοινωνία.
Τον βιασμό της συνείδησης και την χρήση μικρών παιδιών για την νομιμοποίηση του ολοκληρωτισμού και την εξασφάλιση συγκατάθεσης ζήσαμε στην χώρα μας την επτάχρονη δικτατορία.
Όταν όμως αυτή η χρήση αφορά μικρά παιδιά, νέους και νέες, μέλη μιας ομάδας του Ελληνισμού που γνώρισε την γενοκτόνα βία, τότε αυτή η χρήση αποτελεί συνέχεια εκείνων των λογικών και των πολιτικών που οδήγησαν στην τελική λύση, την Ποντιοκτονία.
Ο Γ.Α. Παπανδρέου λόγω μορφωτικής πολιτικής ανεπάρκειας η εξάρτησης καταγράφηκε πολλές φορές στην πρόσφατη ιστορία ως η πλέον Κεμαλολάγνα εκδοχή στην Ελλάδα.
Η ευτελής και χυδαία προσχεδιασμένη πράξη του πολιτικάντικου χορού είναι συνέχεια των προηγούμενων συνεχών πράξεων προσβολής της μνήμης των νεκρών μας, των ψυχών τους, της δικής μας αξιοπρέπειας που είχαν τον ίδιο πρωταγωνιστή και μάλιστα φανατικό.

Το Κέντρο Ποντιακών Μελετών ιδρύθηκε ως αντίπαλος της χυδαιότητας και ως υπερασπιστής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας όχι μόνο των Ποντίων, των Ελλήνων αλλά και όλων των λαών και των ανθρώπων.



Κέντρο Ποντιακών Μελετών
Αποστόλου Παύλου 5
54635 Θεσ/νικη
τηλ. 2310-215425


Δεν υπάρχουν σχόλια: