Κυριακή, Οκτωβρίου 12, 2008

χορός "Μαχαίρια" στο Μίθριο....

9 σχόλια:

nelly είπε...

εσυ ποιος εισαι απ ολους αυτους? Χεχε...

υγ:πολυ καλο

palalos είπε...

ναι ειναι πολυ ωραιο nelly και λυπαμαι που θα σε απογοητευσω, δεν ειμαι κανενας απο αυτους που βλεπεις!

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Αυτός είναι ο Πυρίχειος?
Πάντως είναι απίστευτος χορός.

palalos είπε...

http://pontosforum.4.forumer.com/a/_post592.html ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΙΧΕΙΟ!

doctor είπε...

Μόσεν νέπε α παλαλούμαι αδαπές!

Εύρα κι άλλον ωραίο μπλογκ!

doc ο αρβανιτοπόντιος

dromaki είπε...

Τι να σχολιάσει κανείς για κάτι τέτοιο?
Απλά υπέροχο!!!
Στις 18του Οκτώβρη(ξέρω ότι θα είσαι εκεί,δεν γίνεται αλλιώς ε?)
δώσε τα φιλιά μου στον δικό μας τον συμπατριώτη μου τον Νικόλα τον Ζουρνατζίδη.

palalos είπε...

ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΦΙΛΤΑΤΟ "ΔΡΟΜΑΚΙ" ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ...

ΝΤΟΚΤΟΡ ΟΜΟΑΙΜΑΤΕ ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ!

Ανώνυμος είπε...

Τι εντύπωση θα αποκόμιζες αν έβλεπες τον ίδιο χορό, αλλά αντί για λευκούς με αυτά τα ρούχα, ήταν μαύροι με ένα εσώρουχο μόνο και αντί για λύρα ακουγόταν το ταμ ταμ; Θέλω να πω ότι οι διαφορές μεταξύ φυλών είναι πολύ μικρές. Και ότι μόνο όταν αυτές ενώθηκαν παρήχθη σύγχρονος πολιτισμός. Σίγουρα με τους αποικιοκράτες που δημιούργησαν την ενοχή μιας τέτοιας εικόνας και τα όσα δεινά έχει αυτός επιφέρει, αλλά και με τις απελευθερωτικές του εκφάνσεις, που μόνο εντός του κατόρθωσαν να αναπτυχθούν.

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το κόλλημα των Ποντίων με τον φυλετισμό, έναν δεσμό δηλαδή που στηρίζεται στην καθαρότητα του αίματος. Αυτό που δεν καταλαβαίνω ακόμα περισσότερο, είναι πώς είναι δυνατόν κανείς να θεωρεί εαυτόν προοδευτικό (αν κατάλαβα καλά από την εν τάχει ανάγνωση του ιστολογίου) και ταυτόχρονα να μιλάει για "ομοαίματους"!!!! Τέτοια μοτό είναι τυπικά παραδείγματα ιδεολογημάτων με λατρεία στην (λακωνική εκδοχή της) αρχαιότητα και τον μεσαίωνα και όλοι μπορούμε να κάνουμε την σύνδεση με την πολιτική τους θέση.

Άκου "ομοαίματε"!

palalos είπε...

ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ, ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗ, ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΘΙΓΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΟΚΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΧΑΡΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΣΩ EMAIL ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ...ΙΣΑ ΙΣΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ...ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΨΗ .

"ΣΚΟΠΟΣ" ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΣ ΣΦΑΓΗΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ...

ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΣ ΣΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ "ΠΑΡΕΞΗΓΙΣΗΜΟΙ"...

ΠΟΝΤΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΙΩΘΕΙ ΕΤΣΙ...

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο "ΤΙΤΛΟΣ" ΠΟΝΤΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ...ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ "ΚΑΚΟΙ" ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ...ΕΛΠΙΖΨ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ ΛΙΓΑΚΙ.

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.