Πέμπτη, Νοεμβρίου 27, 2008

Για τη μικρή Κατερίνα!

Η ενός έτους Κατερίνα Συροπούλου του Κώστα Συρόπουλου και της Ελένης Σαλονικίδου από τη Βέροια, πάσχει από όγκο στο κεφάλι και την Τρίτη 28-10-2008 αναχωρεί εσπευσμένα για Γερμανία.
Όλη η τοπική κοινωνία της Βέροιας έχει κινητοποιηθεί ώστε η οικογένεια της να μπορέσει να καλύψει τα έξοδα νοσηλείας και θεραπείας για το λόγο αυτό υπάρχει ο παρακάτω λογαριασμός της εθνικής τράπεζας όπου ο καθένας μπορεί να βοηθήσει!
Επειδή μπορεί να συμβεί στον καθένα μας ας βοηθήσουμε όλοι η μικρή Κατερίνα να γυρίσει πίσω υγιής.

----

Η μικρή Κατερίνα αναχώρησε στις 28-10-2008 μαζί με τους γονείς της για το Tubingen της Γερμανίας!Στις 29-10 εισήχθηκε στο Uniklinikum Tubingen στην Crona Klinik στη νευροχειρουργική κλινική όπου και έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις ώστε οι γιατροί να εκτιμήσουν την κατάσταση της υγείας της.Χθες 30-10 υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση όπου και αφαιρέθηκε ένα τμήμα του όγκου από όπου θα γίνει και η απαραίτητη βιοψία.Τα αποτελέσματα της βιοψίας τα περιμένουμε στα μέσα της επόμενης εβδομάδας και είναι αυτά που θα καθορίσουν την περεταίρω πορεία της μικρής!
Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους έσπευσαν να βοηθήσουν αλλά και όλους αυτούς που έχουν σκοπό να το κάνουν!Η προσπάθεια μας συνεχίζεται ώστε να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό για τη θεραπεία της Κατερίνας!Είμαστε ακόμα στην αρχή του ταξιδιού αλλά με τη δική σας βοήθεια ελπίζουμε η οδύσσεια της οικογένειας να λάβει σύντομα τέλος!

Το τηλέφωνο επικοινωνίας για τους ενδιαφερόμενους έχει αλλάξει:
Συρόπουλος Κώστας 0049-178-828-9501
Αριθμός λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας:767/704891-28 Σαλονικίδου Ελένη

----

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον σας και για τη στήριξη σας οικονομική και ψυχολογική.Επειδή οι γονείς της μικρής αυτό το διάστημα έχουν να διεκπεραιώσουν πολλά πράγματα θα τους μεταφέρω τις προτάσεις σας και μόλις έχω νέα θα σας ενημερώσω!Σύντομα θα αναρτήσω και μία δημοσίευση για την πορεία της μικρής!

Ελεονώρα Γκαρανάτσιου

----

blog για την μικρή Κατερίνα http://katerinasyropoulou.blogspot.com/

----

Η μικρή Κατερίνα, την ημέρα της ονομαστικής της εορτής, κέρδισε την πρώτη μάχη. Βγήκε από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, αλλά συνεχίζει τη μεγάλη της προσπάθειας για την αποκατάσταση του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει όλους τους φιλάθλους, ότι αποφάσισε όπως δοθεί το 50% των καθαρών εισπράξεων από τον ΠΑΟΚ – Μαρούσι, για την ενίσχυση της προσπάθειας αποθεραπείας της ενός έτους Κατερίνας, κόρης γνωστού φιλάθλου του ΠΑΟΚ. Στο ποσό αυτό θα προστεθούν και τα χρήματα που έχουν ήδη συγκεντρώσει οι καλαθοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: