Τετάρτη, Νοεμβρίου 12, 2008

ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ...ΟΧΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ.........

Όλοι οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ, από τους μικρότερους μέχρι τους μεγαλύτερους σε ηλικία όσο και να γυρίσουν τη μνήμη τους πίσω, όσο και να προσπαθήσουν δεν πρόκειται να βρουν εποχή που οι βρωμιάρηδες με χιλίους δυο τρόπους δεν προσπάθησαν να πατήσουν στις πλάτες μας για να περιχούνε τους σκοπούς τους.

Δεκαετία του 1960

Τότε που χωρίς τηλεοπτική κάλυψη οργίαζαν μέσα στο γήπεδο και αφού σακάτευαν την ομάδα μας την ανάγκαζαν να αποχωρεί από το γήπεδο και να μηδενίζεται; Τότε που κατάλαβαν ότι ο ΠΑΟΚ είναι η ανερχόμενη δύναμη του ελληνικού ποδόσφαιρου, και αποφάσισαν όχι να ζητήσουν αλλά να απαγάγουν τη σημαία της ομάδας μας το Γιώργο Κούδα κάνοντας ταυτόχρονα και το μεγαλύτερο λάθος της ιστορίας τους. Ένα λάθος που το πλήρωναν με 27 χρόνια σφαλιάρας και αρχής γεννωμένης από την αγωνιστική περίοδο αυτή θα πρέπει να το πληρώνουν για άλλα 100.

Δεκαετία του 1970

Τότε που την περίοδο 70-75 μας έκλεβαν νταηλίκι τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα αναπτύσσοντας τη βρωμιά τους σε επιστήμη. Ήταν η εποχή που άνοιξαν οι πόρτες για τους ξένους και κατευθείαν άρχισε το παιχνίδι της ελληνοποίησης απίθανων παικτών που δεν ήξεραν που πέφτει η Ελλάδα όπως οι Ιβ. Τριαντάφυλλος, ο Αργυρούδης και άλλοι. Ήταν η εποχή που η πάντα συνυπεύθυνη για την κατάντια του ποδοσφαίρου μας ελληνική ομοσπονδία όριζε στα ντέρμπι ολυμπιακού - ΠΑΟΚ διαιτητές Ελβετούς για λόγους .... αμεροληψίας, οι οποίοι έμεναν στην Αθήνα και διασκέδαζαν στα μπουζούκια με έξοδα του ολυμπιακού και την άλλη μέρα διαιτήτευαν τον ΠΑΟΚ αμερόληπτα....Γενικά ήταν η «χρυσή εποχή» του Γουλανδρή, όπως έχουν το θράσος και περηφανεύονται τα μεταλλαγμένα αυτά πλάσματα της Τρούμπας.



Δεκαετία του 1980

Καλώς τα σύγχρονα παιδιά! Βρέθηκαν ακόμα πιο προχωρημένοι ταχυδακτυλουργοί από τον προαναφερόμενο «κύριο» και αυτοί ήταν ο Σαλιαρέλης και ο Κοσκωτάς. Από τη γέννηση του το επαγγελματικό ποδόσφαιρο καταστράφηκε και τις αμαρτίες τους τις πλήρωσε όλη η Ελλάδα. Ποιος δεν θυμάται τα όργια που έγιναν τότε με τις ευλογίες πάντα του κράτους. Οι ολυμπιακοί γκρέμιζαν, έφταιγε ο ΠΑΟΚ. Δυο φόρες μας έστειλαν στις Σέρρες μήπως και καταφέρουν και σπάσουν την παράδοση και ξεφτιλίστηκαν παγκοσμίως.

Σε δυο αγώνες σύνολο δέκα γκολ. Και φυσικά για να μη χαλάσει η παράδοση την επόμενη δεκαετία τη σκυτάλη πήρε ο Κόκκαλης, του οποίου τα θαύματα βλέπουμε τώρα και ποιος ξέρει τι θα δουν ακόμα τα μάτια μας.
Η βρωμιά πλέον γι' αυτό το σωματείο έχει αναπτυχτεί σε επιστήμη και η αλλοίωση που έχει υποστεί ο εγκέφαλος των οπαδών τους δεν εχει προηγούμενο. Τα πρωινά που κτυπάει το ξυπνητήρι για να πάνε στις δουλειές τους, αυτοί πετάγονται και φωνάζουν πέναλτι. Αλλά σαν το σωματείο τους, βρωμιάρηδες είναι κι αυτοί.

Περηφανεύονται ότι έχουν 5 εκατομμύρια οπαδούς και κινάνε 20 χρόνια να πατήσουν στην ΤΟΥΜΠΑ, όπου ανέλαβε η αστυνομία στις αρχές της δεκαετίας του '90 να τους λύσει το πρόβλημα και κουβαληθήκαν όλα τα αλάνια με φωτογραφικές μηχανές να αποθανατίσουνε το Ναό. Πέντε εκατομμύρια κότες που δεν μπορούσαν τόσα χρόνια να συμπληρώσουν ένα λεωφορείο να δώσουν το παρόν για κάτι που πιστεύουν και αγαπάν. Σκέτα βρωμόσκυλα. Είναι ο μόνος λαός που δεν μπορεί να σε κοιτάξει κατάματα και να σε αντιμετωπίσει, και αντί γι' αυτό κρύβονται και δολοφονούν πισώπλατα. Ξέρουν ότι ποτέ δε θα φτάσουν την ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΨΥΧΗ και αυτό τους τρελαίνει. Εμείς για όλα αυτά, ένα έχουμε να πούμε.
Χαλάλι τους οι 48 κάλπικοι τίτλοι που έχουν και χαλάλι αυτός ο λαός που καβαλάνε.
Εμείς γι' αυτό γεννηθήκαμε ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ. Για να φοράμε παντελόνια και τιμωρούμε τα σκουπίδια και τους βρωμιάρηδες αυτής της χωράς. Έκαναν το λάθος κάποτε να μας αγγίξουν, και το πλήρωναν 27 χρόνια. Και λίγα ήταν.

Ας είναι καλά ο Βουλινός που με τα καραγκιοζλίκια του τους έδωσε το δικαίωμα να σπάσουν αυτή την παράδοση. Και έρχεται η περσινή χρόνια που το θράσος τους και η αλητεία τους έχει ξεφύγει από κάθε λογική. Η δική μας απόφαση για την καινούργια αυτή αλητεία είναι οριστική και αμετάκλητη. ΗΧΗΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ στα σκυλιά της Τρούμπας, αρχής γινόμενης από την ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ και για εκατό χρόνια ακόμα στην ΤΟΥΜΠΑ πρέπει να σεληνιαστούμε και σκαρφαλωμένοι στα κάγκελα να κάνουμε τους καλομαθημένους φλώρους του Δημοσίου να χεστούν πάνω τους.
Όλα αυτά βεβαία χωρίς να δώσουμε το δικαίωμα στο κράτος του Κόκκαλη για τιμωρία, γιατί σ'αυτά το παιχνίδια και το φτέρνισμα μας μπορεί να θεωρηθεί ποινικό αδίκημα. Το πάθος μας, η φωνή μας και η τρέλα μας από μόνα τους είναι ικανά να στείλουν την ομάδα μας στους ουρανούς και τους βρωμιάρηδες του Δημοσίου εκεί που τους αξίζει..
ΤΑ ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΥΤΗ ΜΕ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ….Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕΙ!!!!!


8 σχόλια:

spyros1000 είπε...

poios paizei tin kiriaki kai porothikes etsi????

day-dreamer είπε...

Η αλήθεια είναι πως τέτοιου είδους post δεν μπορώ να το σχολιάσω γιατί είμαι ανίδεη!χαχχαχα

Την καλησπέρα μου πέρασα να πω καλό μου παλαλάκη!
Ελπίζω να είσαι καλά!
Φιλακια

palalos είπε...

φίλε spyro1000 παίζουμε με την ομάδα που αδικεί περισσότερο από κάθε άλλη τους υπόλοιπους....

να είσαι καλά και εσύ day-dreamer και να σου πω να μεινεις ανίδεη..δεν χάνεις και τίποτα!:)

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Ένα απλό ΕΥΓΕ!!!
αμάν αυτή η λεκτική επαλήθευση...τι σου προσφέρει;

palalos είπε...

Ξέρεις τι γίνεται?κάποια στιγμη την ειχα βγαλει και κατευθειαν ηρθαν spam....ποιος διαολος ξερει τι σκ@τ@ μπορει να κολλησεις...

Ανώνυμος είπε...

http://prezatv.blogspot.com/2006/02/blog-post_24.html





xa xa xa,diadoste to.......

Ανώνυμος είπε...

Τσουρέκια ρε!!!!!!Τσουρέκια!!!!!!
Με σοκολάτα έχετε????Με κάστανο??
ΑΥΤΑ τα καλά που βρίσκεις πάνω!!
ΑΝΤΕ ρε παλαλέ!!!

Έχεις αρχίσει και γίνεσαι Λαζόπουλος!!!!!!
Ποιος θα το πίστευε!!!!!!!?????????

Αυτός έχει εμμονές με τη Μιμή,τον Αρναουτογλου και άλλους....εσύ με τα γνωστά!!!
Ξεκόλλα!!!!!!!!

Εσύ αγόρι μου γεννήθηκες καταδικασμένος να σκέφτεσαι!!

Αν γεννήθηκες Παοκτζής να τα ξανασκεφτώ καλύτερα!!

Καλημέρα!!!
Καλές μάσες!!!!!!!

Ο γεννημένος ΧΟΝΤΡΟΣ!!!!!!!!
ΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!

Διαχειριστής είπε...

Παλαλέ
Να με συγκαταλέγεις ανάμεσα στους αμετανόητους Παοκτσήδες της Αθήνας.

Σάββας Καλεντερίδης