Δευτέρα, Δεκεμβρίου 08, 2008

νοημοσύνη υπό του μηδενός.....

Η κοινωνία νοσεί γενικώς…η οριοθέτηση του όλου προβλήματος στην αστυνομία η οποία ποτέ δεν λειτούργησε και δεν θα λειτουργήσει υπέρ του κοσμάκη είναι η κορυφή του παγόβουνου…κανένας τομέας της κοινωνίας μας δεν λειτουργεί σωστά….
Είναι υποκριτικό να πούμε ότι ξαφνικά γίναμε άνθρωποι και προασπίζουμε το δικαίωμα για ζωή των συνανθρώπων μας όταν κλείνουμε τα μάτια ή εθελοτυφλούμε αλλιώς στα εκατοντάδες καθημερινά εγκλήματα εις βάρος των συνανθρώπων μας….

Το εν λόγω θέμα που κουβεντιάζεται αυτές τις μέρες είναι συγκλονιστικό μεν, δεν είναι το μόνο δε…ας περιορίσουμε την ένταση των συναισθημάτων και ας αναλογιστούμε τους εκατοντάδες συνανθρώπους μας που φεύγουν από την ζωή από τα ναρκωτικά…όταν η ιδία η κοινωνία προσπαθεί να αποσιωπήσει το πρόβλημα κλείνοντας το μακριά από την «γυάλα» που ζει ο καθένας…..

Εκατοντάδες «ιατρικά λάθη» αφαιρούν την ζωή από συνανθρώπους μας από γιατρούς – φονιάδες που το μόνο που τους νοιάζει είναι το «φακελάκι»….

Που είναι εκεί η ανθρωπιά μας????

Η διαστρέβλωση της ουσίας του προβλήματος και η διαστρέβλωση του δικαιώματος να διακηρύττουμε με κινητοποιήσεις ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ το δίκιο μας , δεν καθίστα άλλοθι για βανδαλισμούς και λεηλασίες……

Γιατί περιμένουμε να χαθεί μια ζωή από έναν δολοφόνο αστυνομικό για να υπενθυμίσουμε στην κοινωνία και στους εαυτούς μας τα αυτονόητα???
Ότι δηλαδή όλοι έχουμε δικαίωμα για την ζωή και υποχρέωση να την διαφυλάττουμε…

Ορίστε λοιπόν…αφήστε τα αυτοκίνητα σας στους δρόμους για οδοφράγματα , πάρτε εσείς οι ιδιοκτήτες τους το στουπί και βάλτε το φωτιά…….πηγαίνετε στην Εκάλη, στη Κηφισιά στο Καστρί , στην Πολιτεία στην Βαρυμπόμπη στους Θρακομακεδόνες κτλ κτλ και σε όλα αυτά τα «κάστρα» του πλούτου και απαιτήστε την δικαιοσύνη, την δίκαιη κατανομή του πλούτου…..

Θυμηθείτε όλα αυτά όταν θα σηκώσετε την πέτρα για να την ρίξετε στον αντίπαλο οπαδό….ίσως να είστε οι επόμενοι υποψήφιοι δολοφόνοι…

16 σχόλια:

nelly είπε...

Μ Π Ρ Α Β Ο


ΥΓ: με εχουν αηδιασει ολοι τους. Οι μπλογκερς κυριως κι ολοι αυτοι οι βρυκολακες που εσπευσαν πανω στο φρεσκο αιμα, για να λαϊκισουν.

palalos είπε...

ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ....

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

kαμιά φορά και μια σταγόνα αρκεί για να ξεχυλίσει ένα ποτήρι που είναι τίγκα στην αδιαφορία τον ωχ αδερφισμό και την διαφθορα αλλά το χειρότερο δεν μπορεί να δώσει ενα όραμα στα νέα παιδιά. Αυτό νομίζω δεν είναι λαϊκισμός. Όπως και η απίστευτη συμμετοχή στις πορείες παρά τα επεισόδια που είναι αυτονόητο ότι δεν δικαιολογούνται με τιποτε.

Ανώνυμος είπε...

δεν παραβλεπει κανεις ολα τα προβληματα που αναφερεις, ουτε τα περιφρονει.ισα ισα.
το οτι βρεθηκε τροπος, ΟΠΟΙΟΣ κι αν ειναι αυτος να κατέβει ολος αυτος ο κοσμος στο δρομο. επιτελους σ'αυτη την κωλοχωρα.
χωρις κομματα και καθοδηγηση, με αυθορμητες πορειες νομιζω ειναι το γεγονος των ημερων.
αλλα ειναι φανερο οτι δεν εχεις κατεβει στο δρομο ολες αυτες τις μερες και τα βλεπεις απο τηλεοραση.
αρα δεν μπορεις να κρινεις τι ειναι αληθεια και τι ψεμα
κι ουτε να νοιωσεις το συναισθημα!

palalos είπε...

φίλε "ανώνυμε"...

΄χάνεις την ουσία....στόχος δεν είναι η κάθοδος του κόσμου στο πεζοδρόμιο όπως όπως...έλεος...τα λόγια σου σκιαγραφούν προβοκάτσια....έλεος και πάλι...

άλλο διαδηλώνω και άλλο καταστρέφω...άλλο οι πορείες και άλλο κάνω πλιάτσικο και στο όνομα της εκδίκησης διαλύω ότι βρω....

ακόμα θα ΄΄ελεγα ότι το φανερό που αναφέρεις είναι ότι είσαι εκτός της ουσίας,τυφλωμένος από την μάστιγα του βρυκόλακα....

α και κάτι ακόμα....το αν είμαι στον δρόμο ή όχι δεν το ξέρεις....

καληνύχτα σου.

palalos είπε...

αδερφε _ST_ , επαναλαμβάνω ότι το πρόβλημμα δεν είναι οι πορείες οι ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ...

palalos είπε...

που σαι ανωνυμε???
βγες εξω, δες τον κοσμακη να κλαιει που εχασε την δουλεια του....δες την δυστυχια...φανταζομαι εσυ τρως τα ετοιμα , ετσι????.....

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠ' ΤΑ ΚΕΛΙΑ ΣΑΣ.
ο ίδιος ανώνυμος.
και μάθε τι είναι προβοκάτσια!!! έλεος!

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Αν οι καταστροφές είχαν τον σωστό στόχο, φίλε παλαλέ, πιθανότατα θα ήμουν κι εγώ εκεί...
Αυτό σημαίνει οτι συμφωνώ με όσα λες, αλλά... με κάποια αλλά.

palalos είπε...

ανώνυμε...δεν έχει καμία σχέση η δολοφονία του παιδιού με τις καταστροφές.....η προβοκάτσια όμως καθώς αντιλαμβάνομαι τον χώρο σου, είναι ένα πολύ ωραίο άλωθι...τι λές...?θα μου διαχωρίσεις τώρα την διαδήλωση από τα επισόδια?????επιμένεις να σπηλώνεις την μνήμη του νεκρού με την καταστροφική μανία όλων αυτών?????

μάλλον θές να πας την κουβέντα εκεί που σε βολεύει.....

palalos είπε...

οι καταστροφές αν ειχαν αλλον στοχο και αλλη αφορμη θα ημουν και εγω μεσα φίλε Αγιάννη....ομως στην περιπτωση αυτη δεν σεβεται κανεις ουτε το νεκρο παλικαρι....
αυτοι που διψανε για εκδικηση, παρολο που συχαινομαι την εννοια αυτη, αντι να την αναζητησουν εκει που πρεπει, την αναζητουν στον κοσμάκη..ΕΛΕΟΣ....

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΛΑΘΟΣ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΜΑΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ, ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ .ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ.

nelly είπε...

Προς _St_

οταν στις μαθητικες πορειες μπαινουν σφηνα και πολιτικες παραταξεις τοτε οι πορειες γινονται ιδιοτελεις και υποκριτικες. Τα παιδια ειναι αγνα και η αντιδραση τους υγιης. Τα κομματα ομως βρηκαν ευκαιρια να αλληλοπετροβοληθουν. Οι απαισιοι! Ολοι τους!

Κι οταν λεω υγιης αντιδραση παιδιων εννοω αυτα που διαδηλωσαν κι οχι αυτα που εσπασαν ο,τι βρηκαν μπροστα τους με βαναυσο τροπο και κυριως αψυχολογητα.

molemou είπε...

paidia ego to mono pou skeftome einai h gonos tou paidiou

takola είπε...

Αδελφέ Παλαλέ,

τα συγχαρητήριά μου που σοφά μετατοπίζεις το επίκεντρο από κάπου εκεί έξω σ' ΑΥΤΟΥΣ (τους αστυνομικούς, τους πολιτικούς, τους λογής "αρμόδιους" και "υπεύθυνους"),
μέσα σε ΕΜΑΣ. Ας προσπαθήσουμε όλοι μας, αντί να κάψουμε το αυτοκίνητό μας, να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, και ίσως τότε και η κοινωνία πάψει να νοσεί.

DimisK είπε...

Για άλλη μια φορά είμαι "υποχρεωμένος" να συμφωνήσω με τον Παλαλό. Η λύση του προβλήματος θα ξεκινήσει απο μέσα μας....