Παρασκευή, Ιανουαρίου 16, 2009

ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ....ΠΟΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ....




ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΤΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ....
1+1 ΚΑΝΟΥΝ 2 ....ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ κλαψιάρα44 ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ.....

ΤΟ ΠΟΚ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ...ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.....

ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ...ΕΣΕΙΣ ΟΙ 3.....ΒΑΛΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΟΥΣ "ΤΙΤΛΟΥΣ" ΚΑΙ "ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ" ΣΑΣ

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε "Παλαβέ" μην μας βάζεις στο ίδιο καζάνι με τους απατ-ΑΙΩΝΙΟΥΣ. Σίγουρα οι δυο τους έχουν κάνει εγκλήματα στο ποδόσφαιρο αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για την ΑΕΚ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μιλάς για χρέη όταν και σε σένα έχουν χαριστεί.

palalos είπε...

ΕΊΣΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ25....

ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ 1000% ΑΔΙΚΟ..

ΥΓ. ΟΧΙ ΚΑΙ"ΠΑΛΑΒΕ", "ΠΑΛΑΛΕ" ΜΑΛΛΟΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε "ΠΑΛΑΛΕ"

Μόνο τα περσινά να αναλογιστείς η ΑΕΚ έχασε ένα πρωτάθλημα από τον GAYRO στα χαρτιά. Καλό θα ήταν να μην μου μιλάς για αδικία όταν την έχω νιώσει στο πετσί μου.
Δεν ξέρω γιατί την "ακούσατε" ξαφνικά με την ΑΕΚ. 'Ίσως να φταίει ότι για μετά από χρόνια διεκδικείτε μια θέση μέσα στην τριάδα και νιώθετε να απειλήστε από την ΑΕΚ. 'Ίσως να φταίνε τα 4 που σας ρίξαμε πέρσι μέσα στο σπίτι σας. 'Ίσως να φταίει ότι ο ΠΑΟΚ της καλύτερης 20ετίας δεν μπόρεσε να κερδίσει την ΑΕΚ της χειρότερης 20ετίας. 'Ίσως να φταίει ο αυθεντικός δικέφαλος μιας και ξεχνάς ότι χάρη σε αυτόν είσαι αυτό που είσαι σήμερα, αφού το πιο πιθανόν ήταν να έπαιζες με σήμα το τετράφυλλο τριφύλλι που οραματίστηκε ο Κώστας Κοεμτζόπουλος από τα τσιγάρα που κάπνιζε. Ίσως να φταίνε τα κιτρινόμαυρα χρώματα του Βυζαντίου που ποτέ δεν μπόρεσες να αποκτήσεις μιας και σε πρόλαβε η ΑΕΚ, αν και είμαι σίγουρος ότι δεν θα είχατε πρόβλημα να τα πάρετε αν με αυτά δεν αγωνιζόταν ο αιώνιος εχθρός σου -συμπολίτης σου.
Έχω ζήσει αρκετά χρόνια Θεσσαλονίκη και ξέρω τι προπαγάνδα υπάρχει στα ΜΜΕ. Γνωρίζω επίσης ότι η Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, αλλά δεν μπορώ να ακούω καραμέλες του τύπου το κατεστημένο της Αθήνας ευθύνεται για την κατάντια μας και άλλα τέτοια που σας πιπιλίζουν ηλίθιοι πολιτικοί τύπου Ζορό και αναμασάτε με την πρώτη ευκαιρία με το πρώτο κακό που συμβεί. Ίσως θα πρέπει να ανατρέξετε να βρείτε βαθύτερα τις ευθύνες.
Αυτά φιλικά πάντα.

DimisK είπε...

Αγαπητέ συνονόματε. Μάλλον έχεις μπερδέψει τα πράγματα. Δεν την έχουμε δει ξαφνικά με την ΑΕΚ όπως λες. Πάντα η ΑΕΚ ήταν αντίπαλός μας, όπως ο γαύρος και ο βάζελος. Πάντα αντιπροσώπευε το κατεστημένο, έστω και σε μικρότερο βαθμό από τους άλλου δύο. Αλλά μια ομάδα που σώθηκε χάρη στο άρθρο 44 δεν δικαιούται να ομιλεί για εύνοιες και προπαγάνδες. Είστε ομάδα του δημοσίου, θέλετε δεν θέλετε. Εάν δεν υπήρχε το άρθρο 44 απλά δεν θα υπήρχε σήμερα το αεκάκι. Όσον αφορά στο "αυθεντικό δικέφαλο" και τα κιτρινόμαυρα χρώματα, έχω απλά να σου πω ότι ο δικέφαλος είναι ένας και δεν ανήκει ούτε σην άεκ ούτε στον ΠΑΟΚ. Ανήκει στον ελληνισμό. Ο δικέφαλος του ΠΑΟΚ ουδεμία σχέση δεν έχει σημειολογικά με τον δικό σας όχι επειδή εσείς προλάβατε (χαχαχα!) αλλά λόγο ιδεολογίας. Ο δικός μας δικέφαλος έχει κλειστά τα φτερά του σε ένδειξη πένθους για τις χαμένες πατρίδες. Το άσπρο και το μαύρο είναι επίσης σημειολογικά. Το μαύρο συμβολίζει τη θλίψη των δεινών του ελληνισμού και το λευκό την ελπίδα για καλύτερες μέρες. Αλήθεια, το κιτρινόμαυρο τι συμβολίζει;
Και όσον αφορά στο ότι δεν σας κερδίσαμε φέτος, δεν μας ενδιαφέρει και τόσο, δεν κολλάμε σε τέτοια ούτε έχουμε κόμπλεξ. Καλύτερα είναι να σας κέρδίζουμε σε τελικούς και σε αγώνες κυπέλλου. Ψάξε λίγο στο παρελθόν να δεις και να μάθεις.
Φυσικά και είστε στο ίδιο καζάνι με τους άλλους δύο. Και μάλιστα είστε και χειρότεροι, αφού σαν ζήτουλες τρέχετε από πίσω τους για ένα ξεροκόματο εύνοιας....
Άσε, μην το θίγεις το θέμα γιατί θα μάθεις πολλές αλήθειες που κάποιοι στην Αθήνα σου κρύβουν εντέχνως. ΠΑΟΚ σημαίνει αγώνας ενάντια στο κατεστημένο, επανάσταση, αμφισβήτηση. Και να θυμάσαι κάτι: μεγάλη ομάδα δεν είναι αναγκαστικά εκείνη με τους περισσότερους τίτλους. Σκέψου λίγο το γιατί...
Φιλικά πάντα...

palalos είπε...

Mε πρόλαβε και με κάλυψε ο Δημήτρης..έτσι είναι DHMHTRHS25....δεν θέλω να πούμε τίποτα άλλο

Ανώνυμος είπε...

Φίλε "DimisK"
Θα προτιμούσα να μου απαντούσες με επιχειρήματα και όχι να μου γράφεις αυθαίρετες αναλήθειες. 20 εκατομμύρια ευρό χρέη αλήθεια πώς ξεπληρώθηκαν? Πως δινόντουσαν οι εγγυητικές για να εξακολουθήσεις να παίζεις πρωτάθλημα? Εξακολουθείς να μου λες για ομάδα του δημοσίου όταν με λεφτά του κράτους χτίστηκε γήπεδο στην Πυλαία. Όταν δεν μπορείς να καλύψεις ούτε τα χρέη για να το συντηρήσεις. Όταν εμένα σε ένα βράδυ αποχαρακτηρίστηκε το Ν.Γκούμας από Ολυμπιακά έργα και μπήκε μέσα το Καραΐσκάκη. Καλό θα ήταν στο σπίτι του κρεμασμένου να μην μιλάνε για σχοινί.
Μ αρέσει όταν μιλάς περιφρονητικά και υποτιμητικά για την ΑΕΚ αφού σε έχει φιλοδωρήσει ουκ ολίγες φορές με 4αρες και 5αρες ακόμα και με 6αρες αλλά τις μεγάλες ομάδες δεν τις κάνουν ούτε τα αποτελέσματα ούτε τα πρωταθλήματα όπως πολύ καλά ξέρεις και λες. Ξέχασες ότι κάποτε έκανα φιέστα μέσα στο ίδιο σου γήπεδο όπου δεν υπήρχες πουθενά, αλλά μάλλον θα ήσουν μικρός και δεν θα θυμάσαι μπορεί καν να μην είχες γεννηθεί.
Αυτά τα λίγα για την ιστορία.
Σας είπα σας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου εκεί πάνω οι πολιτικοί μιας και σας δουλεύουν ψιλό γαζί, σου είπα επίσης ότι έχω ζήσει και κάποια χρόνια Θεσσαλονίκη και ξέρω πολύ καλά τι παιχνίδι παίζεται. Δεν περίμενα ούτε πίστευα ποτέ από νοήμονες ανθρώπους να τρώνε κουτόχορτο.

palalos είπε...

Λοιπόν δημητρη25 είναι προφανές ότι είσαι εγκάθετος και εκ σκόπιμου να δημιουργήσεις κλίμα……

πριν σου πω την άποψη μου για τα λεγόμενα σου θέλω να μου απαντήσεις στα παρακάτω

1. πως βρέθηκες στο site αυτό?
2. ποιος σε έχει βάλει να γράψεις τις απόψεις σου εδώ
3. όταν διακρίνεις ότι το εν λόγο site (blog) είναι ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΩΝ φρονιμίτων τι θες να πετύχεις παίζοντας τον ρολό αυτό που τόσο καλά δέχτηκες να παίξεις?
4. πόσο χρονών είσαι?

Ξέρω ότι δεν θα απαντήσεις με ειλικρίνεια και ξέρω επίσης ότι το καμουφλάζ σου είναι ίδιο με αυτό της ομάδας σου…….

Κανονικά δεν θα έπρεπε να σου απαντήσω διότι εκ του πονηρού βγάζεις το κόμπλεξ σου…..δεν υπάρχει νοήμων άνθρωπος που αν μην παραδεχτεί ότι εσείς και οι άλλοι δυο είστε οι πιο ευνοημένοι στην χώρα αυτή σε όλους τους τομείς…..

Αυτό και τέλος, όποιος δεν θέλει να το παραδεχτεί αυτό είναι είτε για δέσιμο στο φρενοκομείο, είτε ΑΠΛΑ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ για να μην προβώ σε ποιο βαρείς χαρακτηρισμούς…

Και επειδή δημητρη25 ξέρω ποιος είσαι, σταματά σε παρακαλώ να εκτονώνεσαι σε ένα blog που δεν σου δίνει το δικαίωμα πλέον να ασχολείσαι με αυτό.

Καληνύχτα σου.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε "DimisK & Παλαλέ"
θα απαντήσω και θα κλείσω μιας από ότι κατάλαβα χάλασα το έσω κλίμα. Δεν είχα σκοπό να ενοχλήσω, αλλά θεώρησα εντελώς ανακριβές και αυθαίρετο σε ένα εξώφυλλο που απεικονίζεται ο "θείος" με τον Βγενόπουλο που καν δεν υπάρχει θέμα ΑΕΚ να μιλάει ο Παλαλός για ΠΟΚ. DimisK αποκλείεται να με γνωρίζεις, ούτε βαλτός είμαι από κανέναν. Απλά, έχω μάθει όταν θίγονται τα πιστεύω μου με αναλήθειες να τα υπερασπίζομαι. Για μένα η ΑΕΚ είναι ιδέα, όπως πιστεύω και για σας ο ΠΑΟΚ. Έχω μάθει να σέβομαι τις απόψεις του καθένα, ίσως σε κάποια σημεία να "ξέφυγα" αλλά πιστεύω το ίδιο θα κάνατε και εσείς αν ήσασταν σε αντίστοιχη θέση.
Κλείνω για να απαντήσω στον DimisK
ότι βρήκα το blog από μια αναφορα του ΑΑΤΟΝ, που έκανε πάνω σε ένα θέμα που είχε βρεί στο blog του Παλαλού "Αυστραλός υπουργός ντύθηκε Πόντιος και μίλησε για την Ποντιακή Γενοκτονία!". Το blog πίστευα ότι δεν ήταν ένα "blog Παοκτσήδων" αλλά ένα "blog Ποντίων". Είμαι 25 στα 26 (το λέει και το nick) και αν αναφέρεσαι εκεί που νομίζω ήμουν μόλις 10ετών, αλλά ήμουν μέσα.

palalos είπε...

Kαταρχήν δεν χαλάς κανένα κλιμα....31 χρονια εχω ως βαση την αθηνα και το γεγονος οτι πλεον ζω στην αφιλοξενη αυτη πολη απο μονο του ειναι σημειο αναφορας ...δεν με εχει "διαταραξει"κανενας....

στο παρελθον εχουν φωτογραφηθει (και δεν ειναι το θεμα η φωτογραφια, αλλα η συμφωνια) και οι 3 προεδροι του ΠΟΚ οταν εφτιαξαν την σουπερ λιγδα, για να πολεμισουν, λεει, το κατεστημενο...(εδω γελαμε ακομα...)

δεν μπαινουμε σε κανενα site οπου ειναι προφανες οτι η αναφορα μας σε καποια θεματα θα δημιουργησουν προβλημα...οποτε η παρεμβαση σου ηταν σκοπιμη...

το blog μπορει να χαρακτηριζεται απο τα ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ και τα ΠΟΝΤΙΑΚΑ του φρονιματα, ομως πανω απο ολα ειναι ενας ελευθερος διαυλος επικοινωνιας και αυτο ειναι προφανες...εξαλλου δεν ειναι ολοι Ποντιοι και Παοτσηδες που συγγραφουν και παρακολουθουν το blog μας.

θα επαναλαβω το εξης, οταν το ΠΟΚ μιλαει για αδικιες, ειναι σαν τις ΗΠΑ να μιλαει για ειρηνη....ελεος...

Platon είπε...

Ειρηνη ειμην....

Ο καθενας οφειλει να σεβεται τις αποψεις των αλλων...

Δημητρη25 και η ΑΕΚ εφαγε 4,5 κι 6 γκολ απο τον ΠΑΟΚ...αλλα σιγουρα δεν το θυμασαι. Βεβαια κι Ο ΠΑΟΚ επαθε τα ιδια απο την ΑΕΚ στο προσφατο παρελθον.
Το ποιος απο τους δυο ειναι πιο ευνοημενος απο τη πολιτεια, δε χρηζει ερευνας και με μια αμεροληπτη σκεψη μπορει ο καθενας να το δει καθαρα.

Απο εκει και περα η ΑΕΚ θα ειναι παντοτε ο φτωχος συγγενεις του βαζελογαυρου κι ο ΠΑΟΚ θα προσπαθει να να ξεφυγει απο τη μιζερια, τη γκρινια και τους ΠΑΟΚαρχες του...

DimisK είπε...

Για άλλη μια φορά ο Platon αποδεικνύεται η ήρεμη δύναμη! Ο Νέστορας της παρέας και της ομάδας μας! Τι άλλο να πει κανείς μετά από εκείνον; Απλά...respect...

palalos είπε...

:)