Κυριακή, Ιανουαρίου 25, 2009

Απέλυσαν υπάλληλο με... κλήρωση στη Vodafone............

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στην Πάτρα από απόφαση υπέυθυνου καταστήματος κινητής τηλεφωνίας, να απολύσει υπάλληλο με… κλήρωση!

Συγκεκριμένα ο υπεύθυνος του καταστήματος ειχε πάρει την απόφαση να απολύσει έναν από τους υπαλλήλους λόγω της μειωμένης εμπορικής κίνησης, αλλά δεν ήξερε ποιον να επιλέξει έτσι σκέφτηκε να βάλει μπρος το σχέδιο… κληρωτίδα.

Όπως αναφέρει το «Έθνος», όταν το κατάστημα έκλεισε ζήτησε τους εργαζομένους να παραμείνουν ζητώντας τους να γράψουν τα ονόματά τους σε ένα χαρτί.

Στη συνέχεια αφού συγκέντρωσε όλα τα χαρτιά, τα έβαλε σε μία γυάλα και όλοι οι εργαζόμενοι θεώρησαν ότι θα γίνει κλήρωση για κάποιο δώρο από την εταιρεία.

Όταν όμως ο υπεύθυνος τράβηξε ένα από τα χαρτάκια και σε αυτό αναγραφόταν το όνομα μίας κοπέλας ανακοίνωσε την απόλυσή της.

Η εργαζόμενη ξέσπασε σε λυγμούς μην μπορώντας να πιστέψει αυτό που συνέβη, ενώ όλοι οι εργαζόμενοι είχαν μείνει άφωνοι.

Το πρωτοφανές περιστατικό έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από τα σωματεία των εργαζομένων στην Πάτρα.
πηγή : e-liberta.gr

4 σχόλια:

DimisK είπε...

Καταπληκτικό κριτίριο! Θα είναι καμία απο αυτές τις νέες στρατηγικές management! Ντροπή! Υπάρχουν όμως και χειρότερα. Η Wind που ξοδεύει εκατομμύρια ευρώ σε ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, έβγαλε στο σφυρί σπίτι μιας μεγάλης σε ηλικίας γυναίκας για 10.000 ευρώ! Μιας γυναίκας ανήμπορης να εργαστεί, σε μεγάλη ηλικία! Να τις χαιρόμαστε τέτοιου είδους εταιρείες....

nelly είπε...

Α ι σ χ ο ς

Εχω μεινει αφωνη με την... ευρηματικοτητα του εν λογω κυριου.

NOVITO είπε...

Εγώ λέω να κάνουμε και στον ΠΑΟΚ μια τέτοια κλήρωση με 25 χαρτάκια που θα γράφουν Μπαλάφας.... :) :)

Πέρα απ την πλάκα, είναι εντελώς τραγικός, αλλά και γελοίος ο τρόπος απόλυσης της κοπέλας...μόνο κριτήριο δηλαδή η τύχη????

DimisK είπε...

Τούλη, άσε τον Μπαλάφα κάτω μην φάμε τα μουστάκια μας!