Τετάρτη, Φεβρουαρίου 11, 2009

οι κάφροι του internet.....

Μας την «έπεσαν»…έτσι είναι…. «γνωστοί άγνωστοι» γέμισαν το chat box-το έβγαλα από την επομένη μέρα- που υπήρχε στα αριστερά καθώς κοιτάτε το blog, με εμετικά σχόλια και εκφράσεις οι οποίες αποδείκνυαν το ήθος τους….και όλα αυτά γιατί? Γιατί ήθελαν να «διασκεδάσουν» την νίκη της ομάδας τους επί του ΠΑΟΚ, την Κυριακή που μας πέρασε….απειλές, βρισιές, επειδή τόλμησε το παρών blog να πει την αλήθεια για το τι «ομάδα» είναι αυτή με τα πράσινα…του ΠΟΚ… θέλουν με το ζόρι να μας κάνουν να ξεχάσουμε την σχέση τους με την Χούντα……και πώς «ζήτησαν» το δίκιο τους???...με την μέθοδο της Χούντας φυσικά…..

Αναγκάστηκα να βγάλω το chat box , αν και τώρα που το σκέπτομαι , θα έπρεπε να το αφήσω, να τους διαβάζετε και να γελάτε με τα χάλια τους….κομπλεξικά παιδάκια είναι όμως, τελευταία φορά που ασχολούμαι με αυτούς αλλά και με τους άλλους….τους «γνωστούς αγνώστους» που μπαίνουν και αφήνουν την καφρίλα τους σε οποιοδήποτε θέμα…..

8 σχόλια:

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Εγώ φίλε μου το έβγαλα την δεύτερη μέρα, όχι γιατί συνέβη κάτι ανάλογο, αλλά γιατί δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό (νομίζω) και φορτώνει και το μπλογκ.

palalos είπε...

ΤΟ ΕΙΔΑ, ΟΤΙ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ..ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΠΟ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΨ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑ,ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ, ΜΟΥ ΤΗΝ "ΕΠΕΣΑΝ" ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....

DimisK είπε...

H ιστορία δεν αλλοιώνεται με ύβρεις αγαπητοί φίλοι της ομάδας της χούντας. Όσο κι αν σας πονάει αυτή είναι η αλήθεια. Όσο για τις βρισιές που γράψατατε, σας τις επιστρέφω γιατί πολύ απλά αρμόζουν σε εσάς και μόνο σε εσάς. Καλή σας νύχτα και...περαστικά σας. Αυτό είναι το επίπεδό σας, αυτό θα είναι πάντα...

nelly είπε...

Ελα βρε Παλαλε... η ελευθερια του Διαδικτυου στηριζεται κυριως πανω σε αυτο: στην ανοχη της καφριλας. Ξεμπροστιασε την και μετα αγνοησε τη μεχρι να ξεθυμανει. Η καφριλα ξεθυμαινει παντα.

NOVITO είπε...

παλαλέ καλώς ήρθες στο club... ;)
τα λέγαμε και πριν καιρό για το chat, αλλά και για τα σχόλια κάποιων "ανώνυμων"... τελικά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στις σχέσεις κάποιων νέων ανθρώπων...δεν εξηγείται αλλιώς..

Ανώνυμος είπε...

Για να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, του ΛΑΓΟΥ συγκεκριμένη περίπτωση αν και καμία όρεξη δεν έχω, νομίζω ότι τους προκάλεσες με ένα μήνυμα σου στο shoutbox. Τα είχαμε πει και άλλη φορά, πιστεύω ότι καλό είναι να μην προκαλούμε για να μην έχουμε ανάλογες αντιδράσεις.

palalos είπε...

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.....ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ....ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΝΤΑΣ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΣ , ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ CHATBOX, ΑΥΤΟΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΞΕΣΠΑΘΩΝΟΝΤΑΣ...

ΠΡΟΣΕΧΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΟΤαν δεν εισαι σιγουρος και δεν ξερεις...

Ανώνυμος είπε...

ΟΚ, ΠΑΣΟ. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ