Παρασκευή, Μαρτίου 06, 2009

ΣΥΝΩΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ.....

Λαμόγια…..το ακούσαμε και αυτό…ο αρχη-νταβατζής ζήτησε λέει ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ για την αποστολή της ομάδας του στον αγώνα της Κυριακής στην ΤΟΥΜΠΑ…ο εκκρεμών 9 κακουργημάτων, ο αρχιμαφιόζος που ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις, ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΖΗΤΑΕΙ ΤΩΡΑ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ……


Μια παρωδία, ένα θέατρο του παραλόγου….απορώ , με τους ανθρώπους αυτούς, που μπορούν και ικανοποιούν τον υπερφίαλο εγωισμό τους, αδικώντας και καταστρατηγώντας τους κανόνες ενός παιχνιδιού …. Που μπορούν να έχουν το θράσος να σε κοιτάνε στα μάτια και να μιλάνε, που έχουν την απαίτηση να θεωρούνται νοήμονα όντα…….δεν δύναται αυτούς να τους έχεις στην κατηγορία των «ΑΝΘΡΩΠΩΝ» ….διότι ο άνθρωπος, ξεχωρίζει από τα ζώα, λόγω του ότι θέλουμε να πιστεύουμε, ότι έχει μυαλό, κρίση, νοημοσύνη….


Πως να θεωρήσω λοιπόν, ανθρώπους, άτομα από τον ολυμπιακό, τον παναθηναϊκό, την αεκ, που με αυτήν την σειρά ιεραρχικά, ευνοούνται σε ένα παιχνίδι, στο οποίο δεν έχουν συνειδητοποιήσει κάτι πολύ απλό….πως αν αύριο μεθαύριο, εμείς ως "δια μαγείας" σταματήσουμε να υπάρχουμε, πως θα συνεχίσουν αυτοί να έχουν λόγο ύπαρξης???


Το ότι κατά καιρούς, πετάνε ένα ξεροκόμματο στους υπόλοιπους, έτσι για να θολώσουν τα νερά, θυμίζει τον βοσκό, που ταΐζει το πρόβατο να μεγαλώσει, ώστε καθώς θα το σφάξει να έχει να φάει μπόλικο κρέας….


Είμαστε ΠΑΟΚ, ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΑΛΛΑ κύριοι του ΠΟΚ, είμαστε ΠΑΟΚ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΑΟΚ… έτσι κι αλλιώς, αυτά τα έχετε «καπελώσει» με κάθε μέσο….αλλά όλα αυτά είναι τόσο μα τόσο κωμικά και ανάξια λόγου, καθώς ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ την αξιοπρέπεια να σιωπήσετε και να αντιληφτείτε ότι έχετε κάνει την ρεμούλα και την αδικία, τρόπο ζωής σας….γι αυτό η κοινωνία μας πάει κατά διαόλου….γιατί εσείς είστε η πλειοψηφία και εσείς ορίζετε τις τύχες όλων….


ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ., ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΑΕΚ, ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΩΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΗΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΗΣ…..

3 σχόλια:

DimisK είπε...

H αλητεία και το νταβατζιλίκι δεν θα περάσει. Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ, δυνατός όσο ποτέ, έτοιμος να σας καταπιεί όλους όσοι έχετε κάνει την λαμογιά και την ανηθικότητα τρόπο ζωής. Η κατάρα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι το ΠΟΚ και η φιλοσοφία του "να παίρνω τίτλους με κάθε τίμημα". Ποτέ δεν θα καταλάβουν την ΙΔΕΑ που κρύβεται μέσα στα 4 ιερά γράμματα, ΠΑΟΚ! Όσο για την Κυριακή, ελπίζω να πάνε όλα καλά και απεύχομαι κάθε βία. Ωστόσο, όταν σπέρνεις ανέμους, θερίζεις θύελλες...
ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ....

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Φιλέ με χάλασε και με πήγε 11 χρόνια πίσω στο σόου του Παπαπέτρου.. ίσως γιατί απο τότε έχουν να μας φοβηθούν..
Μακάρι την Κυριακή να αλλάξει το 6-1 των Σερρών και να γίνει 7-0 της Τούμπας...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΣΥ....
ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ