Τετάρτη, Απριλίου 08, 2009

ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ!

Oι Σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ ενημερώνουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ πως την Τετάρτη 08/04/09 και ώρα 8 το απόγευμα θα γίνει μηχανοκίνητη πορεία ενάντια στο
Α(θ)λητικό νόμο Ορφανού-Ιωαννίδη. Το σημείο εκκίνησης θα είναι στην Καμάρα και καλούν όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ να συμμετέχει.
----
ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΕΣΗ
ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ 
ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ
ΤΟΥ Α(Θ)ΛΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ

Προς τον κ. Δένδια – Υπουργό Δικαιοσύνης 
«ΑΙΤΗΜΑ»
Με το άρθρο 20 του Ν.3472/2006 αντικαταστάθηκε η παράγραφος 6 του άρθρου 41 ΣΤ του Ν.2725/1999 και απαγορεύθηκε η μετατροπή της στερητικής της ελευθερίας ποινής καθώς και η αναστολή εκτέλεσης αυτής. Οι διατάξεις του επίμαχου άρθρου ανωτέρω αθλητικού νόμου υπέστησαν την κοινωνική δοκιμασία και αποδείχθηκαν απάνθρωπες και σκληρές, αφού εξοντώνουν νέους ανθρώπους με τον απευθείας εγκλεισμό τους στα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας. Η κατοχή ενός και μόνο πυρσού πανηγυρισμού, είναι ικανή για να οδηγήσει έναν οπαδό μετά από μία άκρως ψυχοφθόρα διαδικασία, όπως είναι η αυτόφωρη διαδικασία στις φυλακές.Η εφαρμογή του νέου αθλητικού νόμου και συγκεκριμένα του άρθρου 41 ΣΤ Ν2725/1999, δεν κατέστειλε την βία στα γήπεδα, αλλά απεναντίας κατέστρεψε συνανθρώπους μας με τον άδικο εγκλεισμό τους στην φυλακή. Νέοι, με λευκό ποινικό μητρώο, άγουρα παιδιά είκοσι ετών που βρέθηκαν στις κερκίδες με ένα πυρσό πανηγυρισμού, αναγκάζονται να προαυλίζονται στις φυλακές με ισοβίτες και εμπόρους ναρκωτικών και ό,τι αυτό συνεπάγεται, με αποτέλεσμα αυτή η οδυνηρή για αυτούς εμπειρία να τους κατατρέχει μια ζωή. Αυτή η αδικία πρέπει να σταματήσει».

Όσοι λοιπόν θέλετε άμεσα να μπει η υπογραφή σας με χιλιάδες ακόμα άτομα μπορείτε πολύ εύκολα μέσω της σελίδας μας να στέλνετε σε mail όσοι είστε υπέρ της αλλαγής του νόμου είτε εσείς, είτε φίλους σας που θέλουν να συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή.

Δείξτε την στήριξή σας !!!
Στείλτε τις Υπογραφές σας
με έναν από τους 3 παρακάτω τρόπους:
Με Email το ονοματεπώνυμό σας ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ από τα: sportscafe2002@hotmail.com , ntikpaok@yahoo.gr, info@ultraspaok.gr , info@fcpaok.gr, info@paokmania.gr 
Στα γραφεία όλων των Συνδέσμων του ΠΑΟΚ
Στα γραφεία του EXTRASPORΤ 103 FM - Μοναστηρίου 85

Δεν υπάρχουν σχόλια: