Τρίτη, Ιουνίου 02, 2009

ΛΙΓΟ ΧΙΟΥΜΟΡ...!!!!ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!!!








8 σχόλια:

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Δεν πρόκειται να μάθουν... Ασ' το!

Marlou Xintarianou είπε...

ΩΡΑΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΝΑΙ .. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΙΤΑ ΜΕ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΤΟ ΞΥΛΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ??? ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ "ΛΑΘΗ" ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ??? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΤΥΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΚΑΣΕΡΙΑ... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ Η ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΚΤΛ...
ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΟΛΙΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΤΕ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ... ΩΡΑΙΑ ΟΚ ΠΑΣΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΜΕ ΤΥΡΙ ΔΕ ΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΤΥΡΟΠΙΤΑ.... (ΠΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ) ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΝΤΟΘΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΤΕ???
ΤΕΛΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ΛΥΚΑΒΗΤΟ..

palalos είπε...

α πα πα πα.....Καταρχήν θα επικαλεστώ την χιουμορ το οποίο δεν το έχουν σε μεγάλο βαθμό οι αθηναίοι…και αν το έχουν το έχουν μονόπλευρα…και δεν μιλάω για τους αθηναίους μόνο αλλά και γι αυτούς που έχουν την νοοτροπία αυτή…από εκεί και πέρα δεν θα ήθελα να ξεσπάσει ο γνωστός πόλεμος βορείων-νοτίων….όσοι είναι απαλλαγμένοι από τις κλασσικές δεισιδαιμονίες και προκαταλήψεις τις τοπικιστικές ξέρει να κρίνει ποιοι υπερβάλλουν και ποιοι όχι και στο εν λόγω θέμα και γενικότερα…και αυτό υπερασπίζομαι σθεναρά στην καθημερινότητά μου κόντρα στην νοοτροπία της μάζας και του προβάτου και ας είμαι κάτοικος αθηνών, κι ας νιώθω πατρίδα μου την βόρεια ελλάδα….ο νοών νοείτο…την καλησπέρα μου στους «άθλιους» και στην «μαρλού»

Μετρό Θεσσαλονίκης είπε...

Marlou τα λάθη σας τα ξέρουμε και θα μπορούσαμε εύκολα να τα αποδεχτούμε, αλλά το κακό είναι ότι δεν μπορείτε να τα αποδεχτείτε εσείς.

Ανώνυμος είπε...

Δε ξερω για σας αλλα μου ανοιξε η ορεξη.Την καληνυχτα μου σε ολους και καλη μας χωνεψη.

Marlou Xintarianou είπε...

βρε... δε τα ειπα με κακια... αλλα ετσι για να υπαρχει μια απαντηση χαχαχα καλησπερααα

Marlou Xintarianou είπε...

...metro thessalonikis δε θα απαντησω lol καλο βραδυυυ παω να φαω και εγω!!!

kazan dipi είπε...

XAXA!!!!!
Οι γιαλαντζί Θεσσαλονικείς λένε και καμιά μαλακία να περνά η ώρα στη Πόλη των Χαμουτζήδων!!!!!!
Χιούμορ ε?
Αθηναϊκό βέβαια.....

Όλα καλά ρε παλαλέ αλλά αυτό το "το οποίο δεν το έχουν σε μεγάλο βαθμό οι Αθηναίοι".........

Ουστ ρε μουφα!Παλιο χαμουτζη!

Εισαι ρε μια ιμιτασιον μπουγατσα!!!!