Κυριακή, Σεπτεμβρίου 20, 2009

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟΥ ΣΑΝΤΟΣ

...ΔΕΝ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ...

Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΡΙΕΤΙΑΣ ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΣΕ DVD, ΕΤΣΙ???

ΘΕΛΩ ΕΠΙΣΗΣ ΑΜΕΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΜΕΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2032 Ο ΣΑΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ...


ΠΑΟΚ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΣ????

8 σχόλια:

DimisK είπε...

Ήρθε η ώρα να αλλάξω στάση, έστω και αργά. Πείτε με κολωτούμπα, αλλά από χτες το βράδυ δεν έχω πλέον την παραμικρή αμφιβολία ότι ο Σάντος δεν κάνει ΠΛΕΟΝ για τον ΠΑΟΚ. Ευχαριστούμε Φερνάντο για ότι μας πρόσφερες, αλλά φύγε πλέον από τα όνειρά μας! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΞΕΦΤΥΛΑ! Η φανέλα μας έγινε πιο ελαφριά και δεν το έχουμε καταλάβει. Ζαγοράκη διώξε τον Σάντος και άκουσε τον κόσμο! Φωνή λαού, οργή Θεού!!!!
Αρκετή υπομονή κάναμε! Δεν αλλάζει ο τύπος!!!!

palalos είπε...

αδερφέ μουλυπάμαι πάρα πολύ που επαληθεύτηκα...

DimisK είπε...

To ξέρω Σταύρο μου, το ξέρω. Είναι εφιαλτικό να ξυπνάς ένα πρωί και να διαπιστώνεις πως ότι είχες στο μυαλό σου ξαφνικά κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος. Απο χτες πονάω, πονάω πολύ. Σκέφτηκα πολύ πριν καταλήξω σε αυτή μου την άποψη. Τώρα είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουρος ότι ο Σάντος είναι λίγος για τον μεγάλο ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε. Μπορεί να ήταν ιδανικός για να μας κάνει αξιοπρεπή ομάδα πριν 2 χρόνια, αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να μας πάει παραπάνω...
Πονάω, πονάω, πονάω...

palalos είπε...

...αυτή η πίκρα μονο με κρασι και κοψιδια στα κάρβουνα φεύγει...


η αληθεια ειναι σκληρη, αλλα ηταν και ορατη από καιρο πριν, δωθηκε αδικαιολογητη πιστωση χρονου στον σαντος...περσι η ομαδα ειχε πολυ τυχη και φετος που δεν την εχει απλα φανηκε η..."γυμνια του βασιλια" ....

DimisK είπε...

θέλω να σβήσω την πίκρα μου!! Χαχα!! Την επόμενη εβδομάδα να κανονίσουμε κάτι αδελφέ.

takola είπε...

Αδελφέ,
είμαι ο τελευταίος που θα υπερασπιστεί τις επιλογές του Σάντος, αλλά νομίζω ότι είναι κάκιστη ώρα για αλλαγή προπονητή. Αν αλλάξει τώρα, θα φανεί ότι κάποιοι παίκτες, οπαδοί ή δημοσιογράφοι μπορούν να ανεβοκατεβάζουν προπονητές στον ΠΑΟΚ. Κι αυτό θα είναι μέγιστο πισωγύρισμα.
Νομίζω επίσης ότι μια αλλαγή τώρα θα πλήξει καίρια την αξιοπιστία του ίδιου του Ζαγοράκη, αφού ήταν κάτι παραπάνω από κατηγορηματικός στην στήριξή του προς Σάντος.
Κοινώς, θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου.
Κουράγιο, καρτερία, υπομονή, ενότητα κι αγώνας. Αν έχουμε αυτά θα πάνε όλα καλά.
Και να σου θυμίσω και κάτι; Έχουμε πλέι-οφ και φέτος. Πέρσι πήγαμε καλά όλη τη χρονιά, αλλά τα σκατώσαμε στα πλέι-οφ. Φέτος ας κάνουμε το ανάποδο!

DimisK είπε...

Αν δεν φύγει τώρα, η σεζόν είναι χαμένη! Δεν πρόκειται να αλλαξει τίποτα πλέον, μην έχετε ψευδαισθήσεις. Ότι είχε να δώσει το έδωσε. Να πάει στο καλό κι εμείς θα τον θυμομαστε με σεβασμό! Αλλά πρέπει να έρθει προπονητής που να παίζει επιθετικά, να έχει τσαμπούκά. να ξέρει τι σημαίνει ΠΑΟΚ! Κι ας έχει λιγότερες γνώσεις!
ΣΑΝΤΟΣ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ!
Στο κάτω-κάτω, ούτε οι πρώτοι είμαστε, ούτε οι τελευταίοι που αλλάζουμε προπονητή εν μέσω σεζόν! Κι ο γαύρος άλλαξε και πάει απο το καλό στο καλύτερο.
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΩ ΤΑ ΠΡΟΠΕΡΣΙΝΑ! ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΠΑΜΕ!

takola είπε...

DimisK,

αν ζηλεύεις τον τρόπο διοίκησης Κόκαλη τότε μάλλον θα απογοητευτείς από το Ζαγοράκη. Εμείς είπαμε να γίνουμε μια ομάδα σταθερή, που δεν θα άγεται και θα φέρεται από ομάδες οπαδών και δημοσιογράφων, ούτε από τα καπρίτσια του προέδρου. Ουαί κι αλίμονο αν ακολουθήσουμε το παράδειγμα γάβρου στις αλλαγές προπονητή.
Έχε πάντως υπόψη σου δυο πράγματα:

α) Η τραγωδία από το θρίαμβο απέχουν ελάχιστα. Θα μπορούσαν να έχουν μετρήσει τα δυο υπερπολύτιμα γκολάκια μας σε Νέα Σμύρνη και Ατρόμητο και να είμασταν τώρα πρώτοι μάγκες.

β) Δύσκολα βρίσκεται στις μέρες μας καλός προπονητής και μη αμφισβητίσιμος. Βλέπεις τι γίνεται. Όλους στραβούς τους βγάζουμε στην Ελλάδα. Κι ο Σάντος έχει θητεύσει σε Πόρτο και Μπενφίκα, αλλά εμάς μας πέφτει λίγος. Αν σου φέρει κάποιον με "λιγότερες γνώσεις" θα τον φας σε κανα μήνα.

Γι' αυτό ας υποστηρίξουμε την ομάδα κι όλα θα πάνε καλά. Κι όταν έρθει η ώρα η σωστή (στο τέλος της σεζόν το νωρίτερο) θα φύγει κι ο Σάντος.

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ