Πέμπτη, Μαΐου 20, 2010

Η Απόλυτη Πρόκληση! Η Απόλυτη ξεφτίλα!

ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Γ΄ ΤΑΞΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΪΟΥ 2010

ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ: ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΚΕΙΜΕΝΟ: Γιώργου Ιωάννου

"Στοῦ Κεμάλ τό Σπίτι"


Όταν ο Ποντιακός Ελληνισμός θρηνεί, θυμάται και σέβεται τη Μνήμη των 353.000 θυμάτων της Γενοκτονίας που υπέστη πριν από 90 και πλέον χρόνια κάποιοι συνεχίζουν με τον πλέον προκλητικό και κατάπτυστο τρόπο να ασελγούν στη Μνήμη αλλά και την Ιστορία.

Αυτή την Ιστορία που αρνούνται και οι ίδιοι να μάθουν!

Xθές 19 Μαΐου 2010, Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, στις εξετάσεις της 3ης Λυκείου, στο μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας το θέμα ήταν το "Σπίτι του Κεμάλ". Του μεγάλου σφαγέα του Ποντιακού Ελληνισμού!!!

Ντροπή και αηδία μόνο μπορούν να προκαλέσουν οι φτηνές προκλήσεις σας κύριοι!



αναδημοσίευση από e-Pontos

3 σχόλια:

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

"Λεπτομέρειες και εθνικιστικές μικρότητες..." θα πει κάποιος
Αυτοί αδελφέ μου είναι υπεράνω, γι αυτό και δεν σκέφτονται...Εδώ ετοιμάζονται να τους δώσουν το μισό Αιγαίο, κι εσύ θυμάσαι ακόμα τον Πόντο;

palalos είπε...

ελα μου ντε...τι ψαχνω και εγω...λες σε λιγα χρονιακια να εχουμε τετοιες αλλαγες στον χαρτη που να τα λεμε στους επομενους και να μας φαινονται σαν ονειρο???απιστευτα πραγματα

Ανώνυμος είπε...

Δεν ντρεπονται λιγο οι σιχαμενοι ανθελληνες ...αυτοι προσπαθουν να θαψουν τα γεγονοτα ξεπουλωντας τα και ευτυχως καποιοι αλλοι τα αναβιωνουν μεσα απο την τεχνη ... οπως η ελληνοαμερικανιδα πατριωτισσα Diamanda Galas .. ακουστε ενα ενα συγκλονιστικο τραγουδι για την γεννοκτονια των Ελληνων της Σμυρνης.
http://violetearth.blogspot.com/