Σάββατο, Φεβρουαρίου 05, 2011

Μια ζωή κάφροι και τραμπούκοι θα είστε..






"Εκρηκτική" ήταν η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ", αφού άγνωστοι πέταξαν βόμβες μολότοφ έξω από το θέατρο τέχνης Κάρολος Κουν!

Βόμβες μολότοφ πέταξε το βράδυ της Παρασκευής μία ομάδα περίπου είκοσι ατόμων έξω από το θέατρο τέχνης Κάρολος Κουν που στεγάζεται στην Πλάκα. Δεν πρόκειται για αγανακτισμένους θεατές, αλλά για ανεγκέφαλους οπαδούς, οι οποίοι εξέφρασαν με αυτόν τον τρόπο την αντίθεσή τους για την θεατρική παράσταση "Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ", η οποία έκανε πρεμιέρα.

Το έργο όπου πρωταγωνιστεί η Μυρτώ Αλικάκη και σκηνοθετεί ο Κωστής Καπελώνης περιγράφει την ιστορία δύο γυναικών που βρίσκονται ανάμεσα σε 2.500 οπαδούς του ΠΑΟΚ που κατεβαίνουν από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Σκοπός του ταξιδιού για τις δύο κοπέλες η συνάντησή τους με έναν διάσημο ποπ σταρ τραγουδιστή.


Από τις εκρήξεις που σημειώθηκαν δημιουργήθηκε, όπως αναμενόταν, πανικός, χωρίς όμως να αναφερθούν τραυματίες παρά μόνο σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ η προγραμματισμένη για τις 21:30 έναρξη του έργου αναβλήθηκε.

«Επικράτησαν άγριες καταστάσεις. Έσπασαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους» δήλωσε ο σκηνοθέτης Σταύρος Τσιώλης, από τους βασικούς συντελεστές της παράστασης και συγγραφέας του έργου, στο οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο έχει και ο Καβαλιώτης καλλιτέχνης, τραγουδοποιός και ηθοποιός Αργύρης Μπακιρτζής.

Ο σκηνοθέτης της παράστασης, Κωστής Καπελώνης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM για το περιστατικό: "Σωματικά είμαστε καλά, ψυχολογικά, όμως, όχι. Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιοι άνθρωποι ενεργούν έτσι, επειδή στον τίτλο ενός έργου υπάρχει κάτι που δεν τους αρέσει. Η υπόθεση δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο. Ήρθαν περίπου 30 οργανωμένοι με κράνη και πολεμοφόδια. Κάποιοι ανεγκέφαλοι χουλιγκάνοι. Φώναζαν "εδώ είναι Πειραιάς" και άρχισαν τις ζημιές. Ευτυχώς δεν έπιασε φωτιά το θέατρο, κάτι που θα μπορούσε να γίνει, με τις αρκετές ξύλινες κατασκευές. Δυστυχώς όταν ήρθε η αστυνομία, είχαν εξαφανιστεί. Ούτως ή άλλως, το περιστατικό κράτησε 2-3 λεπτά. Ήταν ένα οργανωμένο "ντου" και ήταν προφανές πως ήθελαν να κάνουν τις ζημιές και να φύγουν".

πηγές : cosmo.gr, in.gr και ιδία παρουσία στον χώρο της φρίκης.

1 σχόλιο:

Swell είπε...

Eίπε κανείς ότι η μαλακία έχει όρια, ή ότι οι μαλάκες κάποτε θα τελειώσουν;