Τρίτη, Μαρτίου 06, 2012

Έξω οι κλέφτες και οι ψεύτες από τον ΠΑΟΚ!....

"Yπάρχει ένα άνοιγμα στο όνομα του Θοδωρή Ζαγοράκη ύψους 320.000 ευρώ για σκοπούς της ομάδας. Οι 200.000 είναι για μεταγραφές και οι 120.000 για άλλες ανάγκες. Η διοίκηση έκανε πρόταση αυτό το ποσό να εκληφθεί ως μισθοδοσία του Ζαγοράκη στα τέσσερα χρόνια προεδρίας του, αλλά δεν έγινε αποδεκτή και ζητήθηκε περαιτέρω διερεύνηση."






"Τέλος, έγινε πρόταση του ΔΣ στο σώμα και με πλειοψηφία εγκρίθηκαν οι μισθοί του Ζήση Βρύζα και του Παντελή Κωνσταντινίδη. Η αμοιβή του πρώτου θα είναι 7.000 ευρώ το μήνα και του δεύτερου 3.500 ευρώ."

Αυτό στο χωριό μου λέγεται

ΚΛΕΨΙΑ

ΚΑΙ
ΑΠΟΠΕΙΡΑ
ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ



ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΟΔΩΡΑ ΚΑΙ ΖΗΣΗ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ
ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ...

4 σχόλια:

Prowler είπε...

Τι να πεις σύντροφε.. το καράβι βουλιάζει όλο και πιο βαθιά, και το χειρότερο είναι πως κανείς δεν νοιάζεται, ή δεν έχει αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης ή τηλεμεταφερθήκαμε στην Ινδία, όπου ο Ζαγοράκης είναι αγελάδα = στο απυρόβλητο.. Χθες το βράδυ, είπα να κάνω μια βόλτα σε site "φιλοδιοικητικά" (όσο πιο κομψά μπορούσα) και μετά τις αρχικές κωλοτούμπες, επιστρέψαμε στις γνωστές κι αγαπημένες τακτικές αποπροσανατολισμού, οι οποίες από τη στιγμή που ΔΕΝ είναι πια πρόεδρος, δεν μπορώ να καταλάβω τι εξυπηρετούν.. Ποιός ήταν "πάνω απ'όλα" τελικά;

palalos είπε...

Prowler αδερφέ, τα πράγματα είναι πάρα πολύ ΣΟΒΑΡΑ και ΔΥΣΚΟΛΑ...
Μετά και τις τελευταίες παραδοχές της διοίκησης Χ - generetion revolution , θα έπρεπε να ασκηθεί ε.δ.ε που λένε...και λογιστικώς αν το δείς (τουλάχιστον εγώ έτσι το ξέρω λόγω επαγγέλματος)η μη λογιστική απεικόνισή εξόδων αποτελεί το λιγότερο παράβαση του κώδικα βιβλίων και στοιχείων αλλά επιπλέον χρήζει έρευνας η οποία να αποδώσει ευθύνες και να ασκηθούν ποινικές διώξεις...και επειδή δεν μου αρέσει να κρύβομαι, πρέπει τα μέλη των διοικήσεων Ζαγοράκη να λογοδοτήσει όχι μόνο στην οικογένεια του ΠΑΟΚ αλλά και στην δικαιοσύνη για τα λάθη και τις παρατυπίες της....και αν αποδεδειγμένα είναι κλέφτες και ενέργησαν εις βάρος των συμφερόντων της εταιρείας, ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ... ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ...ΟΣΑ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ....

Ανώνυμος είπε...

Είναι φυσιολογικό να πληρώνεται ο τεχνικός διευθυντής και το ξεπερνάω λέγοντας απλά ότι 5000 μικτά τον μήνα τα θεωρώ πολλά για τον Παντέλο.
Και για τον πρόεδρο θα ήταν φυσιολογικό αν είχαμε μεγαλομέτοχο ο οποίος θα έκανε το απόλυτο κουμάντο και τον όριζε αυτός στην θέση του προέδρου. Όταν όμως έχουμε διοίκηση πρωτοδικείου την οποία ορίζει ο ΑΣ μετά από την σύμφωνη γνώμη καποιων ανθρώπων για την συμμετοχή τους σ αυτή το βρίσκω αδιανόητο να παίρνουν έστω και ένα ευρώ. Μπήκαν σ αυτή επειδή η ομάδα έχει πρόβλημα δικοικητικο και για να βρουν λύση γι αυτό το πρόβλημα και όχι για να είναι μία οριστική λύση που θα παίρνει και φράγκα για να το κάνει αυτό. Απαιτώ από τον Σάκη από σήμερα κιόλας να κινήσει διαδικασίες και να βρει άλλες μαριονέτες για να τρέξουν το καράβι οι οποίες δεν θα έχουν μισθό.

εμείς που το ρίχναμε στην ανοργανωσιά ότι δεν είχες οικονομικό διευθυντή τόσα χρόνια. Το αντίθετο συνέβαινε, οργάνωση στο μεγαλείο της. Σ ένα σοβαρό πλιάτσικο δεν χωρούν οικονομικοί διευθυντές. Θα πρέπει να τους κάνεις συνεταίρους, να τους δώσεις το μερτικό τους, να χωρίσεις την πίτα και σε άλλα κομμάτια. Μια χαρά βόλευε η κατάσταση με ζαγοροβιολήδηδες. Το απόλυτο κουμάντο στα χέρια μας και όλα τα λεφτά στην τσέπη μας και στην διαχείριση μας.

Όσοι πιστεύουν πως θα γυρίσουν καποια από τα φράγκα(που όλοι ξέρουν που πήγαν αλλά δεν μιλάνε) o κολλητoς του ψωμιάδη ή από τα φράγκα του μέγα χορηγού όλου του συλλόγου ηλία(!), είστε υπερβολικά ρομαντικοί και όσοι πιστεύετε σε εισαγγελείς ζειτε σε ουτοπία.

Γούμενε μπακαλάκος είσαι μπροστά τους.

το χόμπι χρηματοδότης-μαλάκας μας τελείωσε. Τώρα βρείτε τα και πλερώστε.

palalos είπε...

Συμπλήρωσες και τα είπες όλα αδερφέ Paokland...

Εν τέλη έχουμε αυτούς που μας αξίζουν???

ΟΧΙ ΡΕ
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΛΑΜΟΓΙΑ
ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΒΛΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ....