Παρασκευή, Ιουνίου 19, 2015

Ελλάδα 2015....

Στη χώρα μας θα πρέπει να υπάρχει πάντα φοροαποφυγή ή φοροδιαφυγή για να μπορέσουν οι πολίτες να επιβιώσουν αξιοπρεπώς. Το κράτος μας έχει δομηθεί σκόπιμα άδικο και αναποτελεσματικό για να κατορθώνει να εξουσιάζει τους πολίτες της. Δεν νοείται στην Ελλάδα κράτος δικαίου και στοιχειώδους κοινωνικής οργάνωσης γιατί απλούστατα αυτό το κράτος θα δημιουργούσε όλες τις προϋποθέσεις ώστε οι πολίτες αυτής της χώρας να ξεφύγουν από την μεταπολεμική αμορφωσιά και μιζέρια. Το κρατικό τερατούργημα, γι αυτόν ακριβώς τον λόγο υπάρχει στην Ελλάδα: να κάνει τη ζωή της πλειοψηφίας των κατοίκων της, μαρτύριο, αναγκάζοντας τους στο τέλος να υιοθετούν την εγωιστική λογική του «παρτάκια», κοινώς «εγώ να επιβιώσω και άσε τους άλλους να πεθάνουν», «εγώ θα σώσω την Ελλάδα;» και όλα αυτά που καταστρέφουν 70 χρόνια τώρα μία από τις ομορφότερες χώρες του κόσμου και έναν λαό που παρά τη φτώχεια του δεν αναφώνησε «πουρκουά» ή «γουάι» αλλά ΟΧΙ και ΑΕΡΑ.

Το κράτος αυτό είναι ο καρκίνος που θα σκοτώσει τους πολίτες και τη χώρα ετούτη. Καλλιεργεί σκόπιμα την απογοήτευση και τη διαφθορά. Έτσι φτιάχνει σκλάβους: Σπέρνοντας συστηματικά απογοήτευση και διαφθορά.
 
Συνεπώς όσους φόρους και να πληρώσουμε, όσο νομοταγής και να γίνει κάποιος, το κράτος θα βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά σε απαιτήσεις. Θα αυξάνει συνεχώς σκόπιμα τον πήχη σε βαθμό που μόνο οι ονειροπόλοι, οι τρελοί και οι καρπαζοεισπράκτορες να επιμένουν να είναι συνεπείς απέναντί του. Ο ελληνικός λαός πρέπει απλά να εκδικηθεί αυτό το κράτος μέσα από τη διαδικασία των νομίμων εκλογών όποτε αυτές προκηρυχθούν ξανά, μιας και επανάσταση δεν έχει τα κότσια να κάνει…

Δοκιμάζει τώρα και το τελευταίο ψέμα….

Δεν του έφτασαν 70 χρόνια απάτης…

Στις επόμενες εκλογές ας ελπίσουμε ότι η πλειοψηφία του μόχθου, της ανεργίας και των διαψεύσεων θα καταλάβει ότι η αρχή πρέπει να γίνει στέλνοντας στον αγύριστο όλα αυτά τα κόμματα της βουλής και φέρνοντας στο προσκήνιο ανθρώπους ήθους και αρετής.
Υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι αλλά δεν είναι στο παρόν πολιτικό χοιροστάσιο της διαπλοκής. Προσπαθούν μόνοι με ελάχιστα μέσα. Δυο λύσεις υπάρχουν: ή τους αναδεικνύει ο λαός που μάλλον είναι το καλύτερο και το σοφότερο ή τους αναδεικνύει το χάος. Θα σοβαρευτούμε ή χάος? Το ζήσαμε στην κατοχή και στον εμφύλιο. Εκατοντάδες χιλιάδες νεκροί και χώρα στη μαύρη φτώχεια και μιζέρια…. Όσα 
restart και να έχουν γίνει στην χώρα αυτή, σε λίγα χρόνια φτάνουμε πάλι στα ίδια χάλια…. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: