Τετάρτη, Οκτωβρίου 31, 2007

ΠΑΙΔΕΙΑ ΩΡΑ ΥΠΟ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝ....


Κορυφώνονται οι κινητοποιήσεις των φοιτητών μέχρι τον εορτασμό της 17ης Νοεμβρίου, με αποκορύφωμα το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα μέσα της εβδομάδας. Η αναγνώριση των κολεγίων, η εφαρμογή του νόμου-πλαισίου για τα ΑΕΙ και οικονομικά αιτήματα των εκπαιδευτικών, είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που κατεβάζουν την νεολαία στους δρόμους .

Στις 12 το μεσημέρι της ερχόμενης Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα με τη συμμετοχή φοιτητών, μαθητών και εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων. Η ΟΛΜΕ έχει ήδη κηρύξει στάση εργασίας για τη συμμετοχή στο συλλαλητήριο, ενώ με κάλεσμα της προς τους πανεπιστημιακούς συλλόγους και την συνδικαλιστική ηγεσία των πανεπιστημιακών (ΠΟΣΔΕΠ) να πράξουν το ίδιο.

Η ΠΟΣΔΕΠ απαιτεί από το Κράτος να μην ενσωματώσει στο εθνικό δίκαιο την κοινοτική οδηγία για την αναγνώριση των πτυχίων των κολεγίων που συνεργάζονται με ξένα ΑΕΙ, επειδή, με τον έμμεσο αυτόν τρόπο ουσιαστικά εξομοιώνονται οι τριετείς σπουδές που παρέχουν αυτές οι επιχειρήσεις, με τις τετραετείς και πενταετείς σπουδές των ελληνικών πανεπιστημίων




Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΝΟΣΕΙ!


ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ


ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΠΟΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΤΕΙΡΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΗ ‘ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ‘ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΒΟΥΛΑ ΠΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΡΟΥΦΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΚΑΘΕ ΥΓΙΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΝ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΜΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ….


ΜΑΣ ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ


Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ….


ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΔΕΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ

ΤΑ ΚΥΛΙΚΕΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΦΑΓΗΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ


ΣΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…


ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΕΣ

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ-ΤΡΟΦΙΜΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ

ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΤΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΦΡΕΝΤΟ, ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΔΑΠ-ΠΑΣΠ ΚΤΛ ΚΤΛ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ‘‘ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ‘‘ ΓΙΑ ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΤΑ ΣΤΑ ΞΕΝΥΧΤΑΔΙΚΑ , ΓΙΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ (…) ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ….


ΑΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΡΙΘΜΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΛΕΣ…


ΣΑΠΙΛΑ…..


ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ…

ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ….

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ…

ΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ….

Δεν υπάρχουν σχόλια: