Παρασκευή, Νοεμβρίου 16, 2007

ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ-ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ









































" ΠΑΟΚΤΣΗ...

Τους προειδοποιήσαμε! Αδιαφόρησαν! Μας έφτυσαν κατάμουτρα!

Τα ψέματα τελείωσαν και ήρθε η ώρα της αλήθειας.

Ήρθε η ευλογημένη ώρα που όλοι όσοι ζούμε και αναπνέουμε για τον ΠΑΟΚ, παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας και τιμωρούμε αυτούς που μοίρασαν ψεύτικες υποσχέσεις και εκμεταλλεύτηκαν την ψήφο μας.

Έλληνα, Μακεδόνα, Θεσσαλονικιέ...

Το ποτάμι της οργής ξεχείλισε και έγινε ποταμός που θα πνίξει όλους αυτούς που κρυφογελούν και χλευάζουν το μαρτύριό σου.

Βγάλε τη θηλιά από το κεφάλι σου και βάλε την σε αυτούς που χωρίζουν την Ελλάδα στα δύο, συνειδητά, συνεχίζοντας να αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του, σαν πρόσφυγες σε ξένη χώρα.

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στις 13:00 στην Καμάρα, ξεκινάμε για να γράψουμε άλλη μια ένδοξη σελίδα την ιστορία του ΠΑΟΚ.

Θα είμαστε όλοι εκεί βροντοφωνάζοντας με όλη μας την δύναμη και την σιγουριά ότι η φωνή μας θα ακουστεί μέχρι τα κέντρα αποφάσεων.

Απαιτούμε την διαγραφή των χρεών από το σύλλογό μας, την απαίτησή τους από τα φυσικά πρόσωπα που τα δημιούργησαν (Μπατατούδης, Γούμενος, Παγώνης) και δεν θέλουμε να επιβαρυνθούν για τα χρέη του ΠΑΟΚ άλλες κοινωνικές ομάδες που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας (συνταξιούχοι, αγρότες, εργάτες κ.λ.π.).

Βάλτε τα λαμόγια, φυλακή!

Φέρτε πίσω τα κλεμμένα!

Τέρμα στην ομηρία!

Λευτεριά στον ΠΑΟΚ!

Αν τολμήσουν να κλείσουν τα αυτιά τους και αυτή τη φορά, τους υποσχόμαστε ότι σύντομα θα τα πούμε από κοντά, όσο κι αν είναι άδικο, αφού είναι μόνο τριακόσιοι (300)!

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ".




Δεν υπάρχουν σχόλια: