Πέμπτη, Αυγούστου 14, 2008

πουλούν τα αγέννητα μωρά τους!!!!!!!!!!!!!!


Πάμφτωχες έγκυοι από τριτοκοσμικές χώρες, πουλούν τα αγέννητα μωρά τους με την ελπίδα να έχουν ένα καλύτερο αύριο , ανύποπτες ότι υπογράφουν την καταδίκη τους. Με μερικές εκατοντάδες δολάρια-δόλωμα, στο χέρι, πείθονται, γεννούν χωρίς να δουν ποτέ το μωρό τους του οποίου η γέννηση δεν γράφεται πουθενά, επομένως επίσημα είναι ανύπαρκτο.

Από κει, οι σπείρες που επιδίδονται σ' αυτή την απάνθρωπη "επιχείρηση", έχουν διάφορους τρόπους να τα εκμεταλλευτούν. Τα ακρωτηριάζουν και τα υποχρεώνουν στην επαιτεία, στον αγοραίο έρωτα, τα πουλούν ως παιδιά-στρατιώτες, ή τα σκοτώνουν και πουλούν τα όργανά τους.Οι αποκαλύψεις αυτές έγιναν από τον ομοσπονδιακό αρχιδικαστή της Αυστραλίας Τζον Πάσκο, σε συνέδριο που έγινε στο Κερνς με θέμα την εκμετάλλευση των παιδιών.

Ο ίδιος τόνισε ότι το φαινόμενο αυτό παρατηρείται στην Ανατολική Ευρώπη, Ασία, Αφρική και Νότιο Αμερική. Ανέφερε ότι ο νόμος δεν είναι ευκρινής όταν πρόκειται για την προστασία αγέννητων παιδιών, εξαιτίας του αναπάντητου ερωτήματος "πότε ένα παιδί γίνεται νομικό πρόσωπο" και της σύγκρουσης απόψεων στο θέμα αυτό.

"Τα μεγαλύτερα θύματα στην υπόθεση αυτή είναι τα παιδιά τα οποία δεν γνωρίζουν καν από πού προήλθαν", είπε ο κ. Πάσκο.Ο γενικός διευθυντής του οργανισμού World Vision Τιμ Κοστέλο, είπε ότι είναι πραγματικά απαράδεκτο το ότι ο νόμος δεν μπορεί να προστατεύσει αγέννητα παιδιά: "Εξαφανίζονται και κανείς δεν γνωρίζει τι έγιναν. Είναι φοβερό. Σίγουρα, είναι η χειρότερη μορφή σύγχρονης σκλαβιάς".

Πηγή: ΑΠΕ

1 σχόλιο:

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Απάνθρωπο...!
Κάτι τέτοιες μάνες θα γινόμουν εθελοντής για να τις αποκεφαλίσω...και δεν συμφωνώ στο οτι δεν ξέρουν που τα δίνουν...ασε που το σημαντικότερο είναι οτι τα ΠΟΥΛΑΝΕ!Προτιμώ μια φτωχή ζωή με την αγάπη της πραγματικής μάνας μου παρά μια ζωη πλούσια με καθόλου συναίσθημα.
Υ.Γ.:Ρε φίλε βάλε και κάνα ευχάριστο post...Kαλοκαιριάτικα μας έφαγες με τα βαριά θέματα...