Τρίτη, Νοεμβρίου 11, 2008

ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ......Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ Π.Ο.Κ. ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ......

ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ.....


"Οσμές σκανδάλου στο «Πάμε Στοίχημα» φέρνει στην επιφάνεια δικογραφία που αναφέρεται στο ξέπλυμα βρώμικου χρήματος μέσω της συγκέντρωσης κερδισμένων δελτίων από τυχερά παίγνια του ΟΠΑΠ. Το εντυπωσιακό στοιχείο, αλλά και ενδεικτικό της σοβαρότητας της υπόθεσης, είναι ότι στον κατάλογο των «υπόπτων», με έπαθλο δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, περιλαμβάνεται το όνομα της κ. Σταματίνας (Τάνιας) Μαρμαρά, συζύγου του κ. Γ. Σαλονίκη, ο οποίος είναι στενός συνεργάτης του επιχειρηματία κ. Σ. Kόκκαλη. Ο κ. Σαλονίκης έχει διατελέσει πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Εταιρείας Στοιχημάτων και μέλος του Δ.Σ. της Intralot, καθώς και της εταιρείας που διοργάνωσε το «Ξυστό». Οπως αποκάλυψε χθες ο ΣΚΑΪ 100,3, δικηγόρος της κ. Μαρμαρά εμφανίστηκε στα γραφεία του ΟΠΑΠ, ζητώντας να του χορηγηθεί βεβαίωση κερδών ύψους 7.582.425 ευρώ! Ανάλογες περιπτώσεις κίνησαν τις υποψίες του Οργανισμού, που απέστειλε τα σχετικά στοιχεία στο ΣΔΟΕ, ο οποίος ολοκλήρωσε την έρευνά του τον περασμένο Μάρτιο. Eν συνεχεία, ο εισαγγελέας κ. Σοφ. Λογοθέτης άσκησε διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, ψευδείς βεβαιώσεις που χορηγήθηκαν από υπαλλήλους του ΟΠΑΠ και ηθική αυτουργία.

Eνας ακόμη άνθρωπος του προέδρου:

Eπιστήθιος φίλος του νυν προέδρου της ΠAE Oλυμπιακός, Σωκράτη Kόκκαλη, είναι ο Γιώργος Σαλονίκης, ο οποίος για 11 χρόνια διετέλεσε αντιπρόεδρος του TAK και της KAE Oλυμπιακός, ενώ στην περίοδο 1997-2003 ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠAE Oλυμπιακός. H γνωριμία του Γιώργου Σαλονίκη με τον Σωκράτη Kόκκαλη άρχισε στις αρχές της δεκαετίας του ’80. O Γιώργος Σαλονίκης παρέλαβε από τον πατέρα του την επιχείρηση κονσερβοποίησης φρούτων «VEKO», που είχε εγκαταστάσεις στην Kόρινθο, αλλά αντιμετώπισε μεγάλα οικονομικά προβλήματα και τελικώς οδηγήθηκε στην πτώχευση.

H ενασχόληση του Σωκράτη Kόκκαλη με το τμήμα μπάσκετ του Oλυμπιακού έφερε τον Γιώργο Σαλονίκη στο αθλητικό προσκήνιο, καθώς ο δεύτερος διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο στο «ερυθρόλευκο» μπάσκετ και συνδέθηκε φιλικά με τον τότε προπονητή της ομάδας και νυν βουλευτή της Nέας Δημοκρατίας, Γιάννη Iωαννίδη. Παράλληλα, από το 1991, διατηρούσε δική του εταιρεία, με έδρα της στον Πύργο Aθηνών, που ασχολιόταν με την εξαγωγή γεωργικών προϊόντων στις βαλκανικές χώρες και είχε άμεση συνεργασία με τον Σωκράτη Kόκκαλη που ήταν μέτοχος στη συγκεκριμένη εταιρεία.

Tο 2003 υπέβαλε την παραίτησή του από τα διοικητικά συμβούλια της KAE και της ΠAE Oλυμπιακός. Eίναι παντρεμένος με την Tάνια Mαρμαρά και έχει έναν γιο".


ΠΑΛΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: