Σάββατο, Ιανουαρίου 21, 2012

εμπράγματες συναλλαγές......


4 σχόλια:

Prowler είπε...

Απλά τρομερό.. και πιθανώς προφητικό.. Κάποτε οι Αργεντίνοι αντιμετώπισαν τη δική τους χρεωκοπία με "εμπράγματες συναλλαγές"..Ίσως είναι ο μόνος δρόμος..

palalos είπε...

Δεν έπρεπε να σταματήσουν ποτέ!οι εμπράγματες συναλλαγές ήταν πάντα ο εφιάλτης του καπιταλισμού! Και δυστυχώς τώρα είμαστε μπροστά σε ένα τρομακτικό αδιέξοδο...θα πρέέπει να γυρίσουμε σε "πρωτόγονες" αλλά ουσιαστικά συμφέρουσες και χωρίς ποσοστό πλάνης συναλλαγές...καλημέρα prowler γίγαντα!

Platon είπε...

Πως έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι...live for nothing or die for something...

Πέρα από κάθε πλάκα, είναι κάτι που πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις, θυμάμαι τα πρώτα μου χρόνια στο χωριό μου...τότε αγόραζα ένα τετράδιο για το σχολείο με ένα αβγό.

palalos είπε...

Πλάτων, οι κυβερνήσεις και τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα οδήγησαν τον κόσμο σε μία ανίατη και μέχρι εσχάτων αναζήτηση χρημάτων και κατάφεραν να τον κάνουν να χάσει το νόημα της αναζήτησης αλλά ταυτόχρονα και το νόημα του ίδιου του χρήματός...είναι συγκερασμός μιας λογικής χωρίς λογική...το χρήμα πρέπει να γίνει ο δούλος του ανθρώπου..εν ανάγκη ας εξαφανιστεί αν είναι να προκαλεί τέτοιο κακό...