Πέμπτη, Ιανουαρίου 26, 2012


Και έτσι τελείωσε…
Δεν ήξερα πόσο από αυτό είχε λήξει.

Όταν κοιτάζω πίσω τώρα, από αυτόν τον σχετικά ψηλό λόφο της ηλικίας μου (43), μπορώ ακόμη να δω, τώρα πια πιο καθαρά και ώριμα, το κακό που κάνουμε στους εαυτούς μας και την ομάδα μας…αλλά και το κακό που κάνει ο ίδιος ο σύλλογος στον εαυτό του.
Μπορώ να νοιώσω ακόμη τις εντάσεις, τις φωνές, τις πέτρες και τα δακρυγόνα που έζησα. Μπορώ να δω τον κόσμο έξαλλο, να βρίζει τον αείμνηστο Πρόεδρο Παντελάκη, τον αείμνηστο Πρόεδρο Βουλινό, να βρίζει και να διώχνει τον εκάστοτε Πρόεδρο του ΠΑΟΚ τόσο απλά, όπως όταν τους είδα με μάτια ακόμη νέα.

Και μπορώ να δω ότι τότε, όπως και σήμερα κάτι άλλο πέθανε εκεί στα τσιμέντα της θρυλικής Τούμπας, μέσα στο κρύο και τον αέρα.
Ένα ανθρώπινο όνειρο πέθανε εκεί.
Ήταν ένα θαυμάσιο όνειρο…


ΥΓ Αντίο Πρόεδρε। ΔΕ σου άξιζε αυτό το τέλος, όσα λάθη κι αν έκανες! Για πάντα ΠΑΟΚ!!!

3 σχόλια:

palalos είπε...

Πλάτων το τέλος του από πρόεδρος είναι άδοξο πραγματικά, αλλά όπως και να έχει θα έπρεπε να έχει την οξυδέρκεια, την τόλμη και το θάρρος να αναλάβει τις ευθύνες του....
είμαι σίγουρος ότι το timing είναι λάθος....
αλλά ακόμα και τώρα ένα λάθος κάνει...
αλλά όλοι άνθρωποι είμαστε, όλοι λάθη κάνουν,
απλά το να διοικείς πλέον μια ΠΑΕ και ειδικά τον ΠΑΟΚ είναι απίστευτα δύσκολο....

όταν αναλαμβάνει κάποιος την ευθύνη των πράξεών του και αναγνωρίζει τα λάθη του, δεν αρκεί να τα επισημάνει...αλλά να τα διορθώσει... δεν μπορείς να αποδυναμώνεις την ομάδα για να κάνεις εξυγίανση οικονομική και να μην βγαίνεις να πεις στον λαό την αλήθεια να μην πιστεύει σε τίτλο...

Platon είπε...

Συμφωνώ..αλλά το να φύγει έτσι στιγματισμένος, από 50-100 αλήτες, δεν το άξιζε. Θα μου πεις αυτοί ήταν μόνο η αφορμή για να φύγει, αλλά εμένα μου θύμισε την έξοδο του Παντελάκη το 1984. Και τότε ήταν θλιβερό να το βλέπεις, αν και ήμουν μικρός...και τώρα θλίβομαι γιατί βλέπω το κακό να ξανάρχεται.

Έπρεπε κάποια στιγμή να αποχωρήσει ο Ζαγοράκης, έκανε σοβαρά λάθη, τα έχουμε κουβεντιάσει πολλάκις οι δυο μας. Αλλά όχι έτσι σαν κυνηγημένος.

Η ιστορία όντως θα τον κρίνει. Κι αυτόν κι εμάς και τους 50-100 αλήτες!!!

Κουράγιο και δύναμη στο Ζήση...αλλά βλέπω άσχημα πράγματα να έρχονται...μακάρι να βγω ψεύτης.

palalos είπε...

οπότε μάλλον ανταποκρινόμαστε στα καλέσματα της μοίρας μας....η ιστορία επαναλαμβάνεται...εύχομαι να ζήσουμε χρόνια με έναν πρόεδρο που θα αλλάξει την μοίρα της ομάδας μας...ας είμαστε αισιόδοξοι...